Raclette

Raclettegrill Natursten
-12%

Severin

Raclettegrill Natursten

432 kr
379 kr
Pizza-Raclette Grill
-34%

Severin

Pizza-Raclette Grill

864 kr
569 kr
Raclette Grill
-34%

Severin

Raclette Grill

648 kr
429 kr
Raclette Med 8 Pander
-29%

Severin

Raclette Med 8 Pander

504 kr
359 kr

Bedst Sælgende

Kampagne
Bestiksæt 48 dele

Hardanger Bestikk

Bestiksæt 48 dele

1 801 kr
1 799 kr
CTX Stegepandesæt
-31%

Scanpan

CTX Stegepandesæt

1 870 kr
1 289 kr
Kampagne
Knivsæt 4-dele

Global

Knivsæt 4-dele

3 395 kr
Kampagne
Stegepande 28 cm
-55%

Tefal

Stegepande 28 cm

504 kr
229 kr
Sous Vide Precision Cooker WiFi

Anova

Sous Vide Precision Cooker WiFi

1 152 kr
1 149 kr
Kampagne
Sofiero 25 cl 4-pak
-31%

Orrefors

Sofiero 25 cl 4-pak

720 kr
499 kr
Kampagne
Grydesæt 7 dele
-50%

OBH Nordica

Grydesæt 7 dele

1 080 kr
539 kr
Bagestål 37 cm
-26%

Nordwik

Bagestål 37 cm

717 kr
529 kr

KØKKENREDSKABER & ANDET KØKKENUDSTYR ONLINE

KitchenTime er en køkkenudstyrsbutik på nettet hvor du finder alt til dit køkken til gode priser. Takket være at vi har Danmarks største sortiment af køkkenprodukter online kan du vælge imellem masser af populære og velkendte varemærker. Vi synes at køkkenet er hjemmets hjerte og vi er facineret af de underværker som kan opstå der. Vi vil gerne tilbyde dig fantastiske køkkenredskaber som gør at du både får succes og trives i køkkenet. Uanset om du er amatør eller professionel findes der noget for dig  og vi hjælper dig gerne med at finde lige det du søger. Her køber du køkkenredskaber, køkkenudstyr, køkkenmaskiner, serveringsprodukter og alt hvad du ønsker til dit køkken. Vi tilbyder et stort sortiment af produkter til madlavning, bagning, servering & hjemmet samt udendørsmadlavning til den rette pris. Selvfølgelig har du returret på din bestilling, i hele 365 dage.

Bland vores køkkenredskaber kan du vælge imellem alt fra stegepander, gryder, kasseroller og svampetørrer til køkkenknive og kokkeknive fra velkendte varemærker. Desuden tilbyder vi et stort sortiment indenfor servering og porcelæn med alt til det dækkede bord som glas, tallerkener, bestik, kaffekopper og krus. Nogle af vores mest populære produkter indenfor glas og porcelæn kommer fra klassiske varemærker som Iittala, Orrefors og Rörstrand. Vi har endda et stort sortiment indenfor indretning og møbler til hele hjemmet så som lampertekstiler, vinstativer, borde og stole fra populære varemærker som Nordal, Bloomingville og House Doctor. På KitchenTime elsker vi udendørsmadlavning og har derfor mange forskellige alternativer når det gælder grill og stegeplader. Vi tilbyder produkter fra mange kendte varemærker som KitchenAid, Le Creuset, Muurikka, Gense, Landmann, Eva Solo og Fiskars.

For at matche vores store udvalg af køkkenprodukter vil vi også gerne kunne tilbyde dig inspiration og kundskab så du kan blive bedre i køkkenet! Under inspiration finder du alt fra guides og gavetips til opskrifter og produkttips fra hele madverden. Uanset hvilke tidligere erfaringer du har indenfor madlavning og forskelligt køkkenudstyr vil vi gerne give dig muligheden for at finde de køkkenprodukter og køkkenudstyr som gør din tid i køkkenet både sjovere og nemmere! Målet er at tilbyde dig alt du kan forestille dig at du kan have brug for i køkkenet her på KitchenTime, og vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment for at du som kunde skal finde lige de redskaber du leder efter. Vi håber at du trives hos os og hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores flinke kundeservice.