Nordwik

Proptrækker
-40%

Nordwik

Proptrækker

1 761 kr
1 059 kr
Skåle

Nordwik

Skåle

211 kr
209 kr
Marmorkagerulle
-21%

Nordwik

Marmorkagerulle

176 kr
139 kr
Kartoffelpresser

Nordwik

Kartoffelpresser

179 kr

Bedst Sælgende

Bestiksæt 48 dele
-41%

Hardanger Bestikk

Bestiksæt 48 dele

1 764 kr
1 049 kr
CTX Stegepandesæt
-27%

Scanpan

CTX Stegepandesæt

1 832 kr
1 339 kr
Cocktail Avantagarde 29 cl
-53%

Orrefors

Cocktail Avantagarde 29 cl

423 kr
199 kr
Stegepande 28 cm

Scanpan

Stegepande 28 cm

839 kr
Bamix 200 Proffesional
-20%

Bamix

Bamix 200 Proffesional

1 408 kr
1 129 kr
Sofiero 25 cl 4-pak
-36%

Orrefors

Sofiero 25 cl 4-pak

705 kr
449 kr
Grydesæt 7 dele

OBH Nordica

Grydesæt 7 dele

1 059 kr
Bagestål 37 cm

Nordwik

Bagestål 37 cm

994 kr

KØKKENREDSKABER & ANDET KØKKENUDSTYR ONLINE

KitchenTime er en køkkenudstyrsbutik på nettet hvor du finder alt til dit køkken til gode priser. Takket være at vi har Danmarks største sortiment af køkkenprodukter online kan du vælge imellem masser af populære og velkendte varemærker. Vi synes at køkkenet er hjemmets hjerte og vi er facineret af de underværker som kan opstå der. Vi vil gerne tilbyde dig fantastiske køkkenredskaber som gør at du både får succes og trives i køkkenet. Uanset om du er amatør eller professionel findes der noget for dig  og vi hjælper dig gerne med at finde lige det du søger. Her køber du køkkenredskaber, køkkenudstyr, køkkenmaskiner, serveringsprodukter og alt hvad du ønsker til dit køkken. Vi tilbyder et stort sortiment af produkter til madlavning, bagning, servering & hjemmet samt udendørsmadlavning til den rette pris. Selvfølgelig har du returret på din bestilling, i hele 365 dage.

Bland vores køkkenredskaber kan du vælge imellem alt fra stegepander, gryder, kasseroller og svampetørrer til køkkenknive og kokkeknive fra velkendte varemærker. Desuden tilbyder vi et stort sortiment indenfor servering og porcelæn med alt til det dækkede bord som glas, tallerkener, bestik, kaffekopper og krus. Nogle af vores mest populære produkter indenfor glas og porcelæn kommer fra klassiske varemærker som Iittala, Orrefors og Rörstrand. Vi har endda et stort sortiment indenfor indretning og møbler til hele hjemmet så som lampertekstiler, vinstativer, borde og stole fra populære varemærker som Nordal, Bloomingville og House Doctor. På KitchenTime elsker vi udendørsmadlavning og har derfor mange forskellige alternativer når det gælder grill og stegeplader. Vi tilbyder produkter fra mange kendte varemærker som KitchenAid, Le Creuset, Muurikka, Gense, Landmann, Eva Solo og Fiskars.

For at matche vores store udvalg af køkkenprodukter vil vi også gerne kunne tilbyde dig inspiration og kundskab så du kan blive bedre i køkkenet! Under inspiration finder du alt fra guides og gavetips til opskrifter og produkttips fra hele madverden. Uanset hvilke tidligere erfaringer du har indenfor madlavning og forskelligt køkkenudstyr vil vi gerne give dig muligheden for at finde de køkkenprodukter og køkkenudstyr som gør din tid i køkkenet både sjovere og nemmere! Målet er at tilbyde dig alt du kan forestille dig at du kan have brug for i køkkenet her på KitchenTime, og vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment for at du som kunde skal finde lige de redskaber du leder efter. Vi håber at du trives hos os og hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores flinke kundeservice.