5/22/2016

Tid til raw food!

Vi har samlet nogle af vores yndlingsopskrifter sammen i raw food-junglen. Hold øje med vores blog og følg os på www.facebook.com/kitchentime.dk for flere opskrifter og inspiration!

Karamelkugler

  • 3 dl Solsikkefrø
  • 2 dl revet kokos
  • 2 dl rosiner (eller anden tørret frugt eller friske dadler)
  • 3 ss honning
  • 2 ss kokosolie
  • 4 ss carobpulver
  • 2 ss macapulver
  • 2 ts kanel
  • 1 ts kardemumme
  • 1/2 ts vaniljepulver
 og en knivspids salt

Kør solsikkefrø og kokos til en fin mel i foodprocessoren. Tilsæt øvrige ingredienser og kør indtil du har en dej som du kan forme til kugler. Tilsæt eventuelt lidt vand så du får en bedre konsistens.

Opskriften er hentet fra rawfoodbyerica.se

Smoothie med ingefær og bær

  • 3 dl
 bær, f.eks. hindbær og solbær
  • 1 l
 friskpresset apelsinjuice
  • 1 st
k. lime
  • 1 smule reven ingefær
  • 4 st
ks. ærteskud som dekoration

Læg bærene i en mixer og hæld juicen i. Pres saften ud af limen og tilsæt reven ingefær. Mix det til en dejlig bærdrink. Dekorer hver glas med et ærteskud.

Opskriften er hentet fra recept.nu/renee-voltaire

Raw Tabbouleh

  • 1 stk. blomkålshoved
  • 0,5 pot persille
  • 0,5 pot mynte
  • 2 stks. tomater
  • 1 stk. rødløg
  • 0,5 stk. citron (saften)
  • 2 stks. hvidløgsfed
  • 2 ss olivenolie
  • 1 ts salt
  • 1 knivspids sort peber

Skyl blomkålshovedet og mix det derefter til grov smulder i en food processor. Grovhak persille og mynte, skyl og skær tomaterne i fine tern. Skræl og finhak rødløget og hvidløgene. Bland det sammen med blomkålssmuldret og tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber. Smag til og tilsæt eventuelt mere krydderi.

Opskriften er hentet fra tasteline.com/Recept/Raw_tabbouleh

Essence Rødvin 4-pak 45 cl manufacturer logo

Essence Rødvin 4-pak 45 cl

485.16 kr 319 kr
SV50 Sous Vide Cirkulator manufacturer logo

SV50 Sous Vide Cirkulator

1 718.61 kr 899 kr
Provence Plus Grydesæt 5 dele manufacturer logo

Provence Plus Grydesæt 5 dele

3 360.23 kr 969 kr