Købsvilkår

Kitchentime.dk er ejet af KitchenTime AB (556826-1357), som herunder er refereret til som Kitchentime.

Alle angivne priser er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms 25%. Dette er de gældende vilkår for køb og undviges kun hvis en særlig aftale er lavet og forstået af begge parter.
Vores købsvilkår er tilpasset så de er i overensstemmelse med de danske love. Heriblandt købeloven, forbrugeraftaleloven, markedsføringsloven og fortrydelsesretten.

Bestilling
Købere under 18 år skal have samtykke af forældre eller en anden myndig person for at gennemføre købet. KitchenTime forbeholder sig retten til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri. Alle billeder skal ses som illustrationer og kan heller ikke garanteres at give et præcist udseende.

Priser og betaling
Køber har mulighed for at betale med betalingskort (Visa, Visa Electron, Mastercard).
Vi tager ikke kortgebyrer ved betaling med kort. Beløbet reserveres så snart bestillingen er lagt.

Alle personlige oplysninger indsamles og opbevares trygt i overensstemmelse med persondataloven.
Oplysninger bliver kun indsamlet til levering af pakker og statistiske formål.

Levering og afbestilling
Bestillinger behandles og leveres så hurtigt som muligt af KitchenTime. Vi sender vores pakker med enten Bring som leverer dine pakker til nærmeste udleveringssted eller PostNord som leverer direkte til din angivne adresse.

Hvis dit ordrebeløb overskrider 299kr, betaler KitchenTime fragten for dig.
Ved ordre på under 299kr, tilkommer 29kr i fragt.

Ombestemmer køber sig før afsendelse af pakken, er det køberens ansvar at afbestille ordren ved at kontakte KitchenTimes kundeservice. Afbestillinger som bliver gjort efter afsendelse, anses som ikke gyldig og køber skal da modtage pakken. Afbestillinger kan ikke gøres før køber har modtaget en ordrebekræftelse af KitchenTime.
Ordre kan kun leveres til Danske adresser, da vi kun leverer indenfor Danmarks grænser og altså ikke til Grønland eller Færøerne.

Fortrydelsesret
Køber (forbruger) har 30 dages fuld fortrydelsesret på sit køb. Perioden starter fra den første, hele dag efter modtagelse af pakken. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Det er en god ide at sende en mail til kundeservice@kitchentime.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne for at informere os om din brug af fortrydelsesretten. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden Kitchentimes accept.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Køber har det fulde ansvar for produkterne efter modtagelse og skulle pakken forsvinde eller tage skade under retur er dette køberens ansvar. I så fald har KitchenTime retten til at nægte tilbagebetaling af ordren. Returfragten betales af køberen ved brug af fortrydelsesretten. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Hvis du har informeret os om at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest efter 14 dage.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har
aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for
at have returneret den.

Varen sendes til:
KitchenTime AB c/o Bring
Fuglebæksvej 5-9
2770 KASTRUP
Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Købelovens mangelregler gælder for varekøb.
Ved reklamation skal køberen kontakte KitchenTimes via e-mail kundeservice@kitchentime.dk og opgive ordrenummer samt årsag til reklamation. For at gøre processen enklere ønsker KitchenTimes kundeservice eventuelt billeder af skaden tilsendt. Kundeservice og forbrugeren aftaler en løsning på hvordan retur og erstatning skal foregå.
Alle fejl og mangler ved modtagelse skal oplyses til KitchenTime inden for 4 bankdage. Hvis du reklamerer inden for denne tid vil reklamationen altid være rettidig.

Forbruger har ret til 2 års reklamation på købte varer som er i overensstemmelse med den danske købelov. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ved godkendt reklamation betaler KitchenTime dine (rimelige) returomkostningerne. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
KitchenTime AB c/o Bring
Fuglebæksvej 5-9
2770 KASTRUP
Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Bemærk at fortrydelsesretten og reklamationsretten ikke gælder firmaleveringer.

Uafhentede pakker
KitchenTime har retten til at trække køberen 199kr for uafhentede pakker som er gået i retur som dækker fragten tilbage til vores lager.

Markedsføring
Køberens mailadresse bliver beskyttet og vil ikke blive brugt af andre end Kitchentime.

Force Majeure
Begivenheder som krig, naturkatastrofe, brist på arbejdsmarkedet, myndighedernes afgørelser,
leverancer fra leverandører som udebliver og dermed begivenheder som er udenfor KitchenTimes
kontrol og som ikke kunne forudses, er tildelt force majeure som indebærer at KitchenTime er befriet fra
at fuldføre og følge indgående aftaler.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos KitchenTime AB og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Læs mere om vores fortrolighedspolitik her.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: privacy@kichentime.com. 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på kundeservice@kitchentime.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal
her - http://ec.europa.eu/odr

Pricerunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Købsgarantien gælder for fysiske personer med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge købeloven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik. Få PriceRunner Købsgaranti i dag.

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.

Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti. På PriceRunner er de butikker, der er en del af garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn. Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Øvrige bestemmelser
KitchenTime forbeholder sig retten til ændringer af alt information, inklusive priser, tekniske specifikationer og produkttilbud og kampagner uden varsling.

Information:
KitchenTime AB
Bredgränd 8
75320 Uppsala
Sverige
Org-nummer: 556826-1357
+46 188008001
kundeservice@kitchentime.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22-01-2019

 

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
KitchenTime AB c/o Bring

Adresse:
Fuglebæksvej 5-9

Postnr. og by:
2770 KASTRUP
Danmark

E-mail: kundeservice@kitchentime.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale
om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Du finder også formularen her.