Købsvilkår

Kitchentime.dk er ejet af KitchenTime AB (556826-1357), som herunder er refereret til som Kitchentime.

Alle angivne priser er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms 25%. Dette er de gældende vilkår for køb og undviges kun hvis en særlig aftale er lavet og forstået af begge parter.
Vores købsvilkår er anpasset så de er i overensstemmelse med de danske love. Heriblandt købeloven, forbrugeraftaleloven, markedsføringsloven og fortrydelsesretten.

Bestilling

Købere under 18 år skal have samtykke af forældre eller en anden myndig person for at gennemføre købet. Kitchentime forebeholder sig retten til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri. Kitchentime fraskriver sig ansvaret for trykfejl, fejl i information, samt fejl af specifikation på samtlige af produkterne i sortimentet. Alle billeder skal ses som illustrationer og kan heller ikke garanteres at give et præcist udseende.

Priser og betaling

Køber har mulighed for at betale med betalingskort (Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard). Alle personlige oplysninger indsamles og opbevares trygt i overenstemmelse med persondataloven. Oplysninger bliver kun indsamlet til levering af pakker og statistiske foremål.

Levering og afbestilling

Bestillinger behandles og leveres så hurtigt som muligt af Kitchentime. Vi sender alle vores pakker med PostNord som levere dine pakker til nærmeste udleveringssted eller på din angivne adresse.

Hvis dit ordrebeløb overskrider 499kr, betaler Kitchentime fragten for dig.
Ved ordre på under 499kr, tilkommer 49kr i fragt.

Ombestemmer køber sig før afsendelse af pakken, er det køberens ansvar at afbestille ordren ved at kontakte Kitchentimes kundeservice. Afbestillinger som bliver gjort efter afsendelse, anses som ikke gyldig og køber skal da modtage pakken. Afbestillinger kan ikke gøres før køber har modtaget en ordrebekræftelse af Kitchentime.
Ordre kan kun leveres til Danske adresser, da vi kun leverer indefor Danmarks grænser og altså ikke til Grønland eller Færøerne.

Ejerskab

Alle vare forbliver Kitchentimes ejendom til fuld betaling af modtaget.

Fejlansvar

Kitchentimes ansvar for fejl under leverance er begrænset til de gældende salgsvilkår. Kitchentime har ikke ansvar for direkte eller indirekte ansvar for leveringsforsinkelse, driftsnedbrud, datatab, ekstraarbejde eller anden økonomisk skade.

Reklamation og fortrydelsesret

Køber har 90 dage fuld fortrydelsesret på sit køb. Perioden starter fra den første, hele dag efter modtagelse af pakken. Hvis køber ønsker at gøre sig brug af fortrydelsesretten skal Kitchentimes kundeservice oplyses om dette inden fortrydelsesrettens periode slutter. Køber har det fulde ansvar for produkterne efter modtagelse og skulle pakken forsvinde eller tage skade under retursendelse er dette køberens ansvar. I så fald har Kitchentime retten til at nægte tilbagebetaling af ordren. Returfragten betales af køberen ved brug af fortrydelsesretten. Observer at returadressen også er vores lager, som ligger i Sverige og det derfor kan være dyrere at sende pakker retur.  Alle vare som returneres skal være ubrugte, uskadede og i sin originale indpakning for at fortrydelsesretten skal gælde.

Ved reklamation skal køber kontakte Kitchentimes kundeservice på telefon +46 18 800 80 01 eller via e-mail kundeservice@kitchentime.dk og opgive ordrenummer samt årsag til reklamation. For at gøre processen enklere ønsker Kitchentimes kundeservice eventuelt billeder af skaden tilsendt. Kundeservice og forbrugeren aftaler en løsning på hvordan retur og erstatning skal foregå.

Alle fejl og mangler skal oplyses til Kitchentime så snart den opdages. Forbruger har ret til 2 års reklamation på købte varer som er i overensstemmelse med den danske købelov. Ved godkendt reklamation betaler Kitchentime returomkostningerne.
Bemærk at fortrydelsesretten og reklamationsretten ikke gælder firmaleveringer.

Uhentede pakker

Kitchentime har retten til at trække forbrugeren 199kr for uhentede pakker som er gået i retur. Dette gælder dog ikke hvis køber har været i kontakt med kundeservice og oplyst om brug af fortrydelsesretten.

Markedsføring

Når køberen bestiller hos Kitchentime, accepterer køberen at modtage nyhedsbreve fra Kitchentime med tilbud, kampagner og nyheder m.m. Køber kan til enhver tid afregistrere sig fra at modtage nyhedsbreve ved afregistreringsknappen i nyhedsbrevet eller ved at kontakte Kitchentimes kundeservice. Køberens mailadresse bliver beskyttet og vil ikke blive brugt af andre end Kitchentime.

Force Majeure

Begivenheder som krig, naturkatastrofe, brist på arbejdsmarkedet, myndighedernes afgørelser, leverancer fra leverandører som udebliver og dermed begivenheder som er udenfor Kitchentimes kontrol og som ikke kunne forudses, er tildelt force majeure som indebærer at Kitchentime er befriet fra at fuldføre og følge ingående aftaler.

Øvrige bestemmelser

Kitchentime forebeholder sig retten til ændringer af alt information, inklusiv priser, tekniske specifikationer og produkttilbud og kampagner uden varsling. Ved eventuelle udsolgte produkter til den angivne pris, pga. et produkt er udgået eller pga. fejlangivet pris har Kitchentime retten til at ophæve købet og tilbagebetale det indbetalte beløb på den bedste måde.

 

Information:

KitchenTime AB
Bredgränd 8
75320 Uppsala
Sverige
Org-nummer: 556826-1357

+46 188008001

kundeservice@kitchentime.dk