Om KitchenTime

KitchenTime er en køkkenudstyrsbutik på nettet hvor du finder alt til dit køkken til rigtig gode priser! Takket være at vi har et af Danmarks største sortiment til køkken & servering kan du vælge imellem masser af forskellige mærkevare i vores flotte og velsorterede butik. KitchenTime findes også i Sverige, Norge og Finland, og målet er at blive den bedste køkkenudstyrsbutik i Norden. Vi mener at køkkenet er hjemmets hjerte og er fasineret af de underværker som kan opstå der. Vi vil gerne tilbyde dig fantastiske produkter som gør dit tid i køkkenet bliver både sjovere, bedre og nemmere. Uanset om du er amatør eller professionel har vi noget til dig og vi hjælper dig gerne med at finde det du leder efter.

 

KONTAKT OS

KitchenTime AB
Forumgallerian/Bredgränd 8 (Kun kontor, ikke returer/levering/salg)
75320 Uppsala
Sverige

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

SÅDAN STARTEDE DET

I 2010 besluttede Joel og Anton sig for at åbne den webbutik som senere skulle blive til KitchenTime, som dengang gik under navnet Lykka. I starten blev Lykka drevet parallelt med en konsulentvirksomhed indenfor e-handel, men i efteråret 2012 besluttede de sig for at satse fuld ud på netbutikken. I 2014 var vi blevet lidt flere på kontoret og endnu et skridt tættere på at blive Nordens største køkkenbutik på nettet, blandt andet ved at skifte navn fra Lykka til KitchenTime. Navnskiftet tydliggjorde forretningsidéen; salg af køkkenprodukter som giver kvalitetstid både i og udenfor køkkenet,- men gjorde det også nemmere da der skulle ekspanderes mod andre lande. I forbindelse med navnskiftet åbnede vi netbutikkerne KitchenTime.no, KitchenTime.fi samt KitchenTime.dk med mål om at åbne i flere lande i fremtiden. Den 2. april 2016 åbnede den aller første fysiske KitchenTime-butik, selvfølgelig i byen hvor at startede - Uppsala. 

VI ER KITCHENTIME

Hos KitchenTime er en ambitiøs og kreativ flok som vil bygge verdens bedste sted når det gælder produkter til køkkenet. Vi er godt igang og er idag et af Nordens hurtigst voksende e-handelsselskaber. Vi forsøger hele tiden at formidle vores kærlighed til køkkenet i alt hvad vi gør, og vil have at du som kunde skal få den bedst mulige oplevelse i butikken ligesåvel som på Facebook, Instagram eller når du snakker med vores kundeservice. Vi er et hold med mange talenter som elsker udfordringer og spændende nyheder, både i og udenfor køkkenet.

VORES VÆRDIER

Vove, Udfordre, Innovere

Samlet mod toppen

Vis respekt og vær ydmyg