Middag med raclettegrill

Byd dine gæster på raclette og integrer selve madlavningen i middagen med en raclettegrill. Det er både hyggeligt, nemt og kræver meget lidt forberedelse. Her finder du populære raclettegriller fra Severin i flere forskellige størrelser og modeller som passer godt når du vil lave mad rundt bordet med familie og venner.

Hvordan gør man? Køb en ordentlig stor raclette-ost (gerne et par forskellige typer). Fyld spisebordet med med tynde skiver kød, pølser, friske grøntsager og tilbehør. Stil raclette-grillen på midten af bordet og sæt jer til bords. Da alt som i har brug for allerede står på bordet kan gæsterne fokusere på hinanden og tilberedningen hele aftenen. God appetit!

Raclettegrill Natursten Deluxe, 8 Pander

Severin

Raclettegrill Natursten Deluxe, 8 Pander

379 kr
Raclette Med 8 Pander

Severin

Raclette Med 8 Pander

359 kr
Kombineret Raclette og Fondue

Severin

Kombineret Raclette og Fondue

499 kr
Pizza-Raclette Grill

Severin

Pizza-Raclette Grill

679 kr

Middag med raclettegrill

Hvad er raclette?

Raclette er en ostetype som smelter på en meget fin og speciel måde under høj varme. En raclette-grill består basalt set af en grillplade hvorpå du steger og griller forskellige råvarer, så som kød og grøntsager. Under grillpladen placerer du medfølgende småpander, fyldte med en skive raclette-ost i hver. Når råvarerne er klare og raclette-osten er smeltet i sin form skraber du osten ud og spiser den sammen med det du lige har tilberedt. Lige så hyggeligt sammen med børnene som med vennerne. Alle kan lave sin egen mad rundt om spisebordet!