Inspiration

Carolines Raw Food-Kugler

18 april 2017

Til hverdag er Caroline, Customer Service Team Leader her hos KitchenTime, og hjælper alle de som kontakter os. Hvis du har spørgsmål om et produkt eller din bestilling er chancen for at det bliver Caroline som svarer dig stor! I hendes fritid lægger hun en god del tid i køkkenet, hvilket alle her på kontoret er meget glade for. Hendes specialitet er bagning og herunder byder hun på 3 opskrifter med indhold som passer lige så godt til slikmåsen som til den sundhedsbevidste. 

RAW FOOD KUGLER 20 stk.

15 stk. dadler uden sten
2 dl cashewnødder
2 ss kokosfedt

3 ss kakao

Garnering: Kokos

Sådan gør du: Mix alt i en Foodprocessor, form derefter til runde kugler og rul dem i kokos. 

TIPS! Brug et glas og hæld lidt kokos, perlesukker eller sesamfrø. Stop kuglen i glasset og ryst det så garneringen sætter sig på alle sider af kuglen. Dette er meget nemmere end at rulle kuglerne rundt på et fad med den valgte garneringen. :-)

 

GULERODSKUGLER 20 stk.

1 dl finrevede gulerødder
2 1/2 dl cashewnødder
10 stk. dadler uden sten
1/2 ts stødt kardemumme
1 knivspids havssalt

Garnering: Sesamfrø

Sådan gør du: Mix alt i en Foodprocessor, form derefter til runde kugler og rul dem i sesamfrø. Stil dem i køleskabet ca 1 time så kuglerne bliver en smule fastere.

Tips: Fugte hænderne når du skal rulle gulerodskuglerne så dejen ikke hænger fast på hænderne.

 

CHOKOLADEKUGLER 15 stk.

100g smør i stuetemperatur
1 dl sukker
3 dl havregryn
1 ts vaniljepulver
3 ss kakao
2 ss kold espresso

Garnering: Perlesukker

Sådan gør du: Mix alt i en Foodprocessor, form derefter til runde kugler og rul dem i perlesukker.