Inspiration


1 færdig pizzadej
200 g parmaskinke
10 soltørrede tomater
5 røde, gule cocktailtomater
4 ss pinjekerner

1 rulle gedeost, mini
1 dåse tomatsovs
Reven ost
Frisk basilikum
Rucola

Til Minipizzaer med parmaskinke
Tomatsovs
Reven ost
Parmaskinke
Soltørrede tomater
Rucola
Pinjekerner

Til Minipizzaer med gedeost
Tomatsovs
Gedeost
Cocktailtomater
Basilikumblade
Pinjekerner

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på 225 grader.

2. Rul pizzadejen ud og skær små runde stykker ud af dejen, eksempelvis ved hjælp af et glas i ønsket størrelse. Er alternativ er at skære dejen i mindre stykker og rul med en kageruller til små minipizzaer som bliver cirka 8 cm i diameter. Læg pizzaerne på en plade med bagepapir.

3. Smør tomatsovsen ud på hver pizza og drys reven ost ud over halvdelen af pizzaerne og en skive gedeost på den anden halvdel af pizzaerne. Stil dem ind i ovnen ca. 10 minutter.

4. Rist pinjekerner let og skær de soltørrede tomater og cocktailtomater i skiver.

5. Tag pizzaerne ud og fordel parmaskinke, soltørrede tomater, pinjekerner og rucola på pizzaerne med reven ost. Fordel cocktailtomater, pinjekerner og basilikumblade på pizzaerne med gedeost.

Velbekomme!

Læs også