Inspiration

Jordnødsfudge

07 november 2018

fudge jordnød

Salten fra jordnødssmør, sødmen fra honning og en anelse af citron gør denne fudge til en favorit under julehygget som du ikke vil undvære.

Ingredienser:
(cirka 12 stykker)

1,5 dl jordnødssmør(gerne en crunchy variant som kun indeholder jordnødder og evt. lidt salt)
2 ss flytande honning
Skal fra 1 citron
Eventuelt en knivspids salt (behøves ikke hvis jordnødssmøret indeholder salt)


SÅDAN GØR DU:

1. Rød ingredienserne sammen. Hvis jordnødssmøret er meget tyk og svært at blande sammen kan du lægge ingredienserne i en kasserolle og varm på meget lav varme i et kort øjeblik til alt er blødt og bland derefter.
2. Dæk en madkasse eller lignende med bagepapir og fordel jordnødsfudgen i den. Lad det stå i fryseren i 45 minutter.
3. Skær fudgen i stykker. Server direkte. Opbevares i fryseren.

Fudgen kan eventuelt serveres på et serveringsfad fra Bloomingville.


Linn - Dietistenlinn