Inspiration

Jule Frøknækbrød

07 november 2018

julefrøknækbrød

Hjemmebagt frøknækbrød er et luksus indslag og heldigvis er det også supernemt at lave. Her, med smag af ingefær og kanel hvilket gør det til en selvfølge ved julehyggen.

Ingredienser:

1 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø
½ dl chiafrø
½ dl græskarkerner
1 dl havregryn
½ ts salt
1 ts malet ingefær
½ ts malet kanel
½ dl rapsolie
2 dl kogende vand


SÅDAN GØR DU:

1. Rør alle ingredienserne sammen.
2. Læg dejen på en plade med bagepapir. Placer yderligere et bagepapir over og brug en kagerulle til at rulle dejen ud imellem de to stykker bagepapir.
3. Bag i ovnen på 150 grader i midten af ovnen, cirka 1 time eller til knækbrødet bliver sprødt og har fået lidt farve.

Julefrøknækbrødet serveres på Skærebræt Nature fra Bloomingville.


Linn - Dietistenlinn