Inspiration

Rhubarb 75

21 juni 2018

Rhubarb 75

1 Servering

INGREDIENSER

4,5 cl gin
2,2 cl friskpresset citronsaft
1,5 cl rabarber sirup
Kølet champagne eller cava


SÅDAN GØR DU

Rabarber sirup: Kombiner 350 g hakket rabarber, 1 vaniljestang, 2,5 dl vand og 2,5 dl rørsukker i en kasserolle. Kog til medium varme og rør rundt, sænk varmen og sæt låget på. Lad det køle i ca 5 minutter og tag derefter kasserollen af varmen. Tilsæt 1/4 tsk appelsinblomstvand og rør rundt, lad det køle ned til stuetemperatur. Opbevar i køleskabet over natten og si det derefter ned med en nøddemælkspose. Opbevar den frasiede rabarber som kompot. Opbevar kompot og sirup i køleskabet.

Bland alt i, udover champagnen, i en cocktail shaker fyldt med is og ryst hårdt i nogle sekunder. Hæld det i dit champagneglas og top med det kølige champagne eller cava og pynt med tynde bånd af rabarber.

 

glas kitchentime

Billede fra venstre: Hele glasserien fra KitchenTime med rødvinsglas, champagneglas og hvidvinsglas. Til Rhubarb 75-drinken bruges champagneglasset.