Inspiration

Risotto med riskoger

30 september 2018

risotto i riskokare

Lav en fantastisk risotto på hurtig og nem vis med en riskoger. Denne opskrift fra Hamilton Beach er en hurtiglavet risotto med hjælp af Digital Simplicity Riskoger.
 

INGREDIENSER (8 portioner)

2 ts madolie

2 æg

2 ss sesamolie

2 gulerødder, skrællede og hakkede

1 løg, hakket

1 hvidløgsfed, presset

2 dl svampe, skiveskåret

2 dl purløg, hakket

1 ts salt

1 ts sortpeber

5 dl langkornet ris

6 dl kyllingbouillon

2 ss soja

2 dl frosne ærter

 

SÅDAN GØR DU

Steg æggene med madolie i en stegepande i ca 3 minutter, tag derefter æggene af og skær i ca 1 cm tykke skiver.

Steg gulerødder, løg og hvidløg med sesamolie i stegepande i ca 2 minutter. Læg svampene og purløg i stegepanden og krydde med salt og peber, steg yderligere i ca 2 minutter. Hæld blandningen i Riskogeren.

Hæld riset, kyllingbouillonen og sojaen i Riskogeren. Rør godt rundt.

Sæt låget på og tilbered på WHITE RICE.

Når risene er færdige, læg æg och frosne bønner i.

Vent i 5 min inden servering.