Inspiration

Roulade med chokoladecreme & hindbær

24 april 2017

En roulade er både godt og er nem at bage og her har du beviset på hvor nemt det er at lave! En roulade passer godt til både børnefødselsdag eller hvis du får gæster! Denne variant har en luksus fyld med chokolade og hindbær. 

På billedet: Fad i skifer 30x15 cm

 


Du behøver: 
3 æg
2 dl sukker
2 dl hvedemel
2 ts bagepulver
½ dl fløde/mælk
1 dl kokos

Fyld:
75 g normal smør (ved stuetemperatur)
1 ½ dl florsukker
1 ss saft fra en appelsin
2 ss kakao
200 g hindbær

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker. Hæld hvedemel og bagepulver separat igennem en si og bland det med æg- og sukkerblandingen. Tilsæt resten af ingredienserne og hæld blandingen ud på bagepapir på en bageplade.

Ind i ovnen med det til kagen har fået en fin gylden farve, dette kan gå hurtigt så det gælder om at være opmærksom. Ovnen skal være sat på 250 grader. Når du har taget kagen ud, hæld kokos på som er blandet med sukker og læg derefter et stykke bagepapir over, læg bagepladen ovenpå og vend det hele så du har vendt kagen rundt. Pensel med koldt vand på bagsiden af papiret så det lettere slipper pladen.

Bland alle ingredienser til fyldet, men vent med hindbærene til du har fået en jævn og fin creme. Du kan også lægge hindbærene over efter du smurt fyldningen på kagen.


Nu skal du bare rulle din lækre roulade og servere den for dine gæster!

Læs også