Inspiration

Sødkartoffelsuppe med parmaskinke og græskarkerner

01 august 2018

sødkartoffelsuppe

INGREDIENSER

2 sødkartofler (ca 800g) 
1,5 dl creme fraiche
1/2 bouillonterning
1,5 dl vand
Salt og peber efter smag

Topping:
Parmaskinke
Ruccola
Ristede græskarkerner

SÅDAN GØR DU:

Bland alle ingredienser i din mixerkande. Vi bruger Hamilton Beach Professional Blender, med den vælger du suppeprogrammet. Det tager ca. 6 minutter, derefter er suppen rygende varm.


For at ovnriste parmaskinke lægger du skinken på en plade med bagepapir i ovnen på 200 grader i grillfunktionen i ca. 10 min, eller til skinken er knasende.

Server direkte fra mixerkanden i en dyb tallerken. Top med den ovnristede parmaskinke, ruccola og ristede græskarkerner.

 

sötpotatissoppa

Billede: Hamilton Beach Professional Blender rustfri stål, Sagaform karaffel med egetræsprop.