Sous-Vide

Her finder du alt du skal bruge for at lave sous-vide!

Populære produkter

Caso Sous Vide-Pakke PRO

Caso

Caso Sous Vide-Pakke PRO

2 279 kr
Kampagne
SV80 Sous Vide Cirkulator WIFI, Vandtæt
-47%

Steba

SV80 Sous Vide Cirkulator WIFI, Vandtæt

2 349 kr
1 249 kr
Champion Sous Vide Precision Circulator

Champion

Champion Sous Vide Precision Circulator

901 kr
Isoleringskulger til Sous-vide

Steba

Isoleringskulger til Sous-vide

179 kr
Sous Vide-paket Pro med Isoleret Gryde

Steba

Sous Vide-paket Pro med Isoleret Gryde

2 279 kr
Sous Vide-Cirkulator, Ultrakompakt 1000W

Severin

Sous Vide-Cirkulator, Ultrakompakt 1000W

689 kr
Sous vide Cooker 6l 520W

Emerio

Sous vide Cooker 6l 520W

559 kr
STSV2 Sous-vide Cirkulator

Steba

STSV2 Sous-vide Cirkulator

1 759 kr
Sous Vide SV200

Caso

Sous Vide SV200

1 219 kr
Immersion PRO, Sous Vide Cirkulator med Tilbehør, 15 L

OBH Nordica

Immersion PRO, Sous Vide Cirkulator med Tilbehør, 15 L

1 039 kr
Sous vide cooker Magnetic Circulation

OBH Nordica

Sous vide cooker Magnetic Circulation

1 399 kr

Sous-Vide

Her finder du alt du behøver for at lave mad a la sous-vide! Sous-vide er en speciel metode af tilberedning af mad som indebærer at maden laves i en vakuumpakket eller dampet i en lufttæt pose som derefter placeres i et vandbad.

Vandbadet har en specifik temperatur og med denne teknik bliver temperaturen den samme på indsiden og ydersiden af maden, hvilket gør at alt bliver jævnt kogt, uden at den ydre side bliver overkogt. Dette bidrager til at maden bliver mere saftig end normalt og metoden sous-vide blev udført første gang i 70'erne af Georges Pralus i Frankrig.

Et vigtig redskab når man skal lave mad ifølge sous-vide er at skaffe en vakuummaskine som gør det muligt at vakuumpakke væske. Hvis man vil have et billigere alternativ kan man skaffe en vakuumforsegler, men så behøver du at være forsigtig når du vakuumpakker væske. Skulle du ville vakuumpakke væske kan du fryse det inden det lægges i vakuumposen.

Vakuummaskinen er en vigtig byggesten når det kommer til at lave mad sous vide, dessuden er det en god måde at påbevare og pakke mad. Sous-vide har indtaget de bedste resteauranter verden over og den giver maden rigtig topkvalitet og nu kan du opnå samme kvalitet i dit eget hjem.