Sous-Vide

Her finder du alt du skal bruge for at lave sous-vide!

Populære produkter

Isoleringskulger til Sous-vide

Steba

Isoleringskulger til Sous-vide

179 kr
Sous Vide-Cirkulator, Ultrakompakt 1000W

Severin

Sous Vide-Cirkulator, Ultrakompakt 1000W

709 kr
Sous Vide PRO Cirkulator

Steba

Sous Vide PRO Cirkulator

1 549 kr
Champion Sous Vide Precision Circulator

Champion

Champion Sous Vide Precision Circulator

926 kr
Caso Sous Vide-Pakke PRO

Caso

Caso Sous Vide-Pakke PRO

2 349 kr
Immersion PRO, Sous Vide Cirkulator med Tilbehør, 15 L

OBH Nordica

Immersion PRO, Sous Vide Cirkulator med Tilbehør, 15 L

1 069 kr
STSV2 Sous-vide Cirkulator

Steba

STSV2 Sous-vide Cirkulator

1 819 kr
Sous Vide SV200

Caso

Sous Vide SV200

1 239 kr
Sous Vide-paket Pro med Isoleret Gryde

Steba

Sous Vide-paket Pro med Isoleret Gryde

2 349 kr
Sous vide Cooker 6l 520W

Emerio

Sous vide Cooker 6l 520W

569 kr
SV300 Sous Vide-Cirkulator, Vandtæt

Caso

SV300 Sous Vide-Cirkulator, Vandtæt

1 359 kr
PSC-20 Sous Vide-Cirkulator

Sam Cook

PSC-20 Sous Vide-Cirkulator

859 kr
SV80 Sous Vide Cirkulator WIFI, Vandtæt

Steba

SV80 Sous Vide Cirkulator WIFI, Vandtæt

2 419 kr
Sous vide cooker Magnetic Circulation

OBH Nordica

Sous vide cooker Magnetic Circulation

1 109 kr
Sous vide Cooker 10L 7946

OBH Nordica

Sous vide Cooker 10L 7946

1 509 kr
SV 2447 Sous-Vide

Severin

SV 2447 Sous-Vide

1 189 kr
Sous Vide SV500, 6L

Caso

Sous Vide SV500, 6L

1 569 kr
Sous vide med vakuumpakker 1300w.

Claus Holm

Sous vide med vakuumpakker 1300w.

1 869 kr
Witt SmartSousvide Wifi

Witt

Witt SmartSousvide Wifi

1 719 kr

Sous-Vide

Her finder du alt du behøver for at lave mad a la sous-vide! Sous-vide er en speciel metode af tilberedning af mad som indebærer at maden laves i en vakuumpakket eller dampet i en lufttæt pose som derefter placeres i et vandbad.

Vandbadet har en specifik temperatur og med denne teknik bliver temperaturen den samme på indsiden og ydersiden af maden, hvilket gør at alt bliver jævnt kogt, uden at den ydre side bliver overkogt. Dette bidrager til at maden bliver mere saftig end normalt og metoden sous-vide blev udført første gang i 70'erne af Georges Pralus i Frankrig.

Et vigtig redskab når man skal lave mad ifølge sous-vide er at skaffe en vakuummaskine som gør det muligt at vakuumpakke væske. Hvis man vil have et billigere alternativ kan man skaffe en vakuumforsegler, men så behøver du at være forsigtig når du vakuumpakker væske. Skulle du ville vakuumpakke væske kan du fryse det inden det lægges i vakuumposen.

Vakuummaskinen er en vigtig byggesten når det kommer til at lave mad sous vide, dessuden er det en god måde at påbevare og pakke mad. Sous-vide har indtaget de bedste resteauranter verden over og den giver maden rigtig topkvalitet og nu kan du opnå samme kvalitet i dit eget hjem.