Slow cookers

Simremad er blevet meget populært og nu kan du også lave simremad derhjemme!

Populære produkter

Crock-Pot 5,7 liter Traditional

Crock-Pot

Crock-Pot 5,7 liter Traditional

899 kr
Slowcooker 5,0l DuraCeramic, Timer

Crock-Pot

Slowcooker 5,0l DuraCeramic, Timer

909 kr
Champion Slowcooker 6,5l

Champion

Champion Slowcooker 6,5l

349 kr
Multifunktionel Slow Cooker 5,7 liter

Crock-Pot

Multifunktionel Slow Cooker 5,7 liter

1 079 kr
Crock-Pot 3,5 liter Rustfri Stål Manuel

Crock-Pot

Crock-Pot 3,5 liter Rustfri Stål Manuel

359 kr
Slowcooker 4,5 L DuraCeramic Manuel Hvid

Crock-Pot

Slowcooker 4,5 L DuraCeramic Manuel Hvid

689 kr
Slow Cooker Stay or Go 5.5 L

Hamilton Beach

Slow Cooker Stay or Go 5.5 L

349 kr
Stentøjsgryde til Slowcooker med Termometer 4,7L

Hamilton Beach

Stentøjsgryde til Slowcooker med Termometer 4,7L

209 kr
Slowcooker 4,5l

Champion

Slowcooker 4,5l

279 kr
Slow Cooker Chalkboard

Russell Hobbs

Slow Cooker Chalkboard

339 kr
Havsö OLIVIA 3.0 Slowcooker

Havsö

Havsö OLIVIA 3.0 Slowcooker

349 kr

Slow cookers

Slow cooking, eller simremad som det kaldes på dansk, er en madlavningsteknik hvor ingredienserne simrer sammen ved lav varme i lang tid. Slow cooking er populært fordi det er en god måde at bruge de billigere kødudskæringer, der bliver meget møre når de får lov at koge i længere tid. Trods sit navn er det også en tidsbesparende metode, fordi maden dybest set passer sig selv. Derudover udvikler mange smage sig stærkere når maden får lov at koge i længere tid. Selvom man sagtens kan lave simremad i en gryde på komfuret, er det praktisk at have en slow cooker. Tanken med en slow cooker er, at du skal fylde den med ingredienser om morgenen, og så er middagen ellers klar når du kommer hjem om aftenen. Indstil temperaturen alt efter hvad du vil lave og hvor længe det skal koge, og når du kommer hjem bliver du mødt af en lækre dufte fra køkkenet. Nogle slow cookers har endda også en timer-funktion som giver dig mulighed for at indstille hvor lang tid maden skal have. Da varmeelementerne i en slow cooker sidder i væggene og ikke i bunden som på et komfur, er risikoen for at maden brænder på minimal.