Køkkenknive

En af de vigtigste genstande i et køkken er kniven - måske er det endda den allervigtigste.

Populære produkter

ARTISAN 6000 MCT Shotoh. Skrællekniv 13 cm

Miyabi

ARTISAN 6000 MCT Shotoh. Skrællekniv 13 cm

1 152 kr
1 149 kr
ARTISAN 6000 MCT Nyhed! Santoku Rocking. Japansk kokkekniv 14 cm

Miyabi

ARTISAN 6000 MCT Nyhed! Santoku Rocking. Japansk kokkekniv 14 cm

1 229 kr
ARTISAN 6000 MCT Shotoh. Skrællekniv 9 cm

Miyabi

ARTISAN 6000 MCT Shotoh. Skrællekniv 9 cm

939 kr
Allroundkniv 17 cm plasthåndtag

Satake

Allroundkniv 17 cm plasthåndtag

349 kr
Allroundkniv, 13 cm, hvidt håndtag

Kyocera

Allroundkniv, 13 cm, hvidt håndtag

349 kr
Allroundkniv 15cm flexibel

Global

Allroundkniv 15cm flexibel

849 kr
Kampagne
Kokkekniv 20cm

Global

Kokkekniv 20cm

999 kr
No Vac Allroundkniv 17 cm træhåndtag

Satake

No Vac Allroundkniv 17 cm træhåndtag

389 kr
Kødkniv 17 cm magnolia

Satake

Kødkniv 17 cm magnolia

359 kr
Wasabi Kokkekniv 20 cm

Kai

Wasabi Kokkekniv 20 cm

503 kr
499 kr
Kampagne
Classic Kokkekniv 20 cm

Kai

Classic Kokkekniv 20 cm

1 872 kr
1 869 kr
Acero Kokkekniv 20cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Kokkekniv 20cm Rustfri Stål

86 kr
No Vac Kødkniv 21 cm træhåndtag

Satake

No Vac Kødkniv 21 cm træhåndtag

409 kr
Acero Kokkekniv 15cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Kokkekniv 15cm Rustfri Stål

119 kr
Acero Brødkniv 20cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Brødkniv 20cm Rustfri Stål

119 kr
Acero Allround-kniv 12,5cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Allround-kniv 12,5cm Rustfri Stål

93 kr
Pocino Svampekniv

Legnoart

Pocino Svampekniv

219 kr
Santoku 17 cm magnolia

Satake

Santoku 17 cm magnolia

359 kr
Acero Allround-kniv 9cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Allround-kniv 9cm Rustfri Stål

79 kr
Acero Forskærerkniv 20cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Forskærerkniv 20cm Rustfri Stål

143 kr
139 kr
boning knife, black Fibrox, fl uted edge

Victorinox

boning knife, black Fibrox, fl uted edge

219 kr
grøntsagskniv 14cm

Global

grøntsagskniv 14cm

849 kr
Brødkniv 22cm takket

Global

Brødkniv 22cm takket

1 049 kr
Sashimi 21 cm magnolia

Satake

Sashimi 21 cm magnolia

359 kr
Blade guard. Knivfodral magnetisk. Medium. 3,5 cm x 25 cm

Zwilling

Blade guard. Knivfodral magnetisk. Medium. 3,5 cm x 25 cm

109 kr
Blade guard. Knivfodral magnetisk. Small. 2,5 cm x 16,5 cm

Zwilling

Blade guard. Knivfodral magnetisk. Small. 2,5 cm x 16,5 cm

71 kr
grøntsagshakker 17 cm magnolia

Satake

grøntsagshakker 17 cm magnolia

359 kr
Gaveæske 6 dele

MAC

Gaveæske 6 dele

4 559 kr
Filetkniv 21cm flexibel

Global

Filetkniv 21cm flexibel

1 379 kr
Design by F. A. Porsche filetkniv

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche filetkniv

419 kr
Keramisk allroundkniv 13 cm

Kyocera

Keramisk allroundkniv 13 cm

349 kr
Classic FiletKniv 18 cm Flexibel

Kai

Classic FiletKniv 18 cm Flexibel

1 440 kr
1 439 kr
FF Fransk kokkekniv 20 cm

Fiskars

FF Fransk kokkekniv 20 cm

93 kr
Keramisk kokkekniv, 14 cm

Kyocera

Keramisk kokkekniv, 14 cm

402 kr
399 kr
Functional Form Filetkniv 20 cm

Fiskars

Functional Form Filetkniv 20 cm

84 kr
Keramisk kniv 14 cm med bladbeskyttelse inkl. Gaveæske

Kyocera

Keramisk kniv 14 cm med bladbeskyttelse inkl. Gaveæske

402 kr
399 kr

Viser 40 af 848 artikler

Køkkenknive

Kniven er kokkens bedste ven, både for amatørkokke og professionelle, og en god kniv gør madlavningen både sjovere og lettere! Derfor er det vigtigt at vælge køkkenknive med omhu, men det kan være svært at orientere sig i den jungle af forskellige modeller og materialer der findes på markedet. Leder du efter en kniv der skal bruges til noget helt specifik som f.eks. en brødkniv? Eller leder du efter en alsidig kniv med et bredt anvendelsesområde som f.eks. en kokkekniv? Når du er kommet så langt, er det tid til til at overveje hvilket materiale du kunne tænke dig, både når det gælder knivsbladet og håndtaget. En keramisk kniv er god at bruge når du skærer brød, salat eller kød uden ben i, mens en stålkniv er bedre til at skære igennem ben og bedre kan håndtere de hårdere råvarer. Håndtaget og knivsbladets længde bør vælges så de passer til størrelsen af dine hænder. Mindre hænder har det ofte bedre med at bruge en mindre kniv og vice versa. Du bør også overveje om du vil have en japansk eller en europæisk kniv. De japanske knive er slebet i en vinkel, der er ca. 5-10° spidsere end de europæiske, hvilket gør at de også er noget skarpere. Dette hænger sammen med at de japanske knive laves af et hårdere stål, hvilket også gør at de er noget skørere end de europæiske knive. Uanset om du vælger en klassisk kniv i stål eller en keramisk kniv, er det vigtigt at du trives med din kniv. Du skal føle at den arbejder sammen med dig og gør dit arbejde i køkkenet lettere. Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige kniv, men når du har fundet en kniv du trives med, vil du komme til at mærke hvilken stor betydning det har!