Køkkenknive

En af de vigtigste genstande i et køkken er kniven - måske er det endda den allervigtigste.

Populære produkter

Brødkniv palisander 21 cm

Victorinox

Brødkniv palisander 21 cm

269 kr
Kokkekniv palisandertræ

Victorinox

Kokkekniv palisandertræ

199 kr
Acero Kokkekniv 15cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Kokkekniv 15cm Rustfri Stål

140 kr
139 kr
Acero Brødkniv 20cm Rustfri Stål

Master Class

Acero Brødkniv 20cm Rustfri Stål

140 kr
139 kr
Kokkekniv 20cm

Global

Kokkekniv 20cm

599 kr
Tomat- & korvkniv, 11 cm bølgeig med sort nylonhåndtag

Victorinox

Tomat- & korvkniv, 11 cm bølgeig med sort nylonhåndtag

49 kr
Filetkniv 21cm flexibel

Global

Filetkniv 21cm flexibel

919 kr
Old Farmer Classic Laksekniv

Gense

Old Farmer Classic Laksekniv

249 kr
Blade guard. Knivfodral magnetisk. Medium. 3,5 cm x 25 cm

Zwilling

Blade guard. Knivfodral magnetisk. Medium. 3,5 cm x 25 cm

109 kr
Old Farmer Classic Tranchersæt

Gense

Old Farmer Classic Tranchersæt

273 kr
269 kr
grøntsagskniv 14cm

Global

grøntsagskniv 14cm

542 kr
539 kr
Skrællekniv 9cm

Global

Skrællekniv 9cm

380 kr
379 kr
Universalkniv Oriental Global NI 11cm

Global

Universalkniv Oriental Global NI 11cm

592 kr
589 kr
Universalkniv Oriental Global NI 11cm

Global

Universalkniv Oriental Global NI 11cm

709 kr
Brødkniv

Sabatier Trompette

Brødkniv

182 kr
179 kr
grøntsagskniv bred 18cm

Global

grøntsagskniv bred 18cm

709 kr
Super GOU Kokkekniv 20 cm

Yaxell

Super GOU Kokkekniv 20 cm

2 119 kr
GOU Kokkekniv 20 cm

Yaxell

GOU Kokkekniv 20 cm

1 409 kr
Kinesisk kokkekniv

Victorinox

Kinesisk kokkekniv

459 kr
Sæt med kokkekniv & mandolin, sort håndtag

Kyocera

Sæt med kokkekniv & mandolin, sort håndtag

449 kr
Classic 1891 Stegegaffel 15 cm

Morakniv

Classic 1891 Stegegaffel 15 cm

469 kr
grøntsagskniv 13cm

Global

grøntsagskniv 13cm

569 kr
Filetkniv 16cm flexibel

Global

Filetkniv 16cm flexibel

689 kr
Kokkekniv Oriental GLOBAL NI 16cm

Global

Kokkekniv Oriental GLOBAL NI 16cm

1 059 kr
Cimeter Steak Knife, bredt buet blad, palisanderhåndtag

Victorinox

Cimeter Steak Knife, bredt buet blad, palisanderhåndtag

759 kr
Brødkniv palisander

Victorinox

Brødkniv palisander

331 kr
329 kr
Old Farmer Classic Brødkniv

Gense

Old Farmer Classic Brødkniv

331 kr
329 kr
Skrællekniv 8 cm bølgetakket sort nylonhåndtag

Victorinox

Skrællekniv 8 cm bølgetakket sort nylonhåndtag

35 kr
grøntsagskniv olivenskåret 18cm

Global

grøntsagskniv olivenskåret 18cm

839 kr
Tranchersæt, 2 del, smedeta i gaveæske, Grand Mitre

Victorinox

Tranchersæt, 2 del, smedeta i gaveæske, Grand Mitre

1 539 kr
Skrællekniv 8cm (Ers. GSF-15 & 31)

Global

Skrællekniv 8cm (Ers. GSF-15 & 31)

349 kr
Tournierkniv 6 cm, sort nylonhåndtag

Victorinox

Tournierkniv 6 cm, sort nylonhåndtag

35 kr
Universalkniv 15cm (Ers. GSF-24)

Global

Universalkniv 15cm (Ers. GSF-24)

629 kr
Tournierkniv, stort håndtag palisander

Victorinox

Tournierkniv, stort håndtag palisander

123 kr
119 kr
Universalkniv 11cm (Ers. GSF-22)

Global

Universalkniv 11cm (Ers. GSF-22)

469 kr
RAW 5000 FCD Santoku. Japansk kokkekniv 18 cm

Miyabi

RAW 5000 FCD Santoku. Japansk kokkekniv 18 cm

1 340 kr
1 339 kr

Viser 40 af 425 artikler

Køkkenknive

Kniven er kokkens bedste ven, både for amatørkokke og professionelle, og en god kniv gør madlavningen både sjovere og lettere! Derfor er det vigtigt at vælge køkkenknive med omhu, men det kan være svært at orientere sig i den jungle af forskellige modeller og materialer der findes på markedet. Leder du efter en kniv der skal bruges til noget helt specifik som f.eks. en brødkniv? Eller leder du efter en alsidig kniv med et bredt anvendelsesområde som f.eks. en kokkekniv? Når du er kommet så langt, er det tid til til at overveje hvilket materiale du kunne tænke dig, både når det gælder knivsbladet og håndtaget. En keramisk kniv er god at bruge når du skærer brød, salat eller kød uden ben i, mens en stålkniv er bedre til at skære igennem ben og bedre kan håndtere de hårdere råvarer. Håndtaget og knivsbladets længde bør vælges så de passer til størrelsen af dine hænder. Mindre hænder har det ofte bedre med at bruge en mindre kniv og vice versa. Du bør også overveje om du vil have en japansk eller en europæisk kniv. De japanske knive er slebet i en vinkel, der er ca. 5-10° spidsere end de europæiske, hvilket gør at de også er noget skarpere. Dette hænger sammen med at de japanske knive laves af et hårdere stål, hvilket også gør at de er noget skørere end de europæiske knive. Uanset om du vælger en klassisk kniv i stål eller en keramisk kniv, er det vigtigt at du trives med din kniv. Du skal føle at den arbejder sammen med dig og gør dit arbejde i køkkenet lettere. Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige kniv, men når du har fundet en kniv du trives med, vil du komme til at mærke hvilken stor betydning det har!