Køkkenknive

En af de vigtigste genstande i et køkken er kniven - måske er det endda den allervigtigste.

Populære produkter

Ideal kokkekniv stål/sort 20 cm

Lion Sabatier

Ideal kokkekniv stål/sort 20 cm

689 kr
Royal Brødkniv 23 cm
-23%

Fiskars

Royal Brødkniv 23 cm

650.79 kr
499 kr
Norr grøntsagskniv 12 cm
-28%

Fiskars

Norr grøntsagskniv 12 cm

288.84 kr
209 kr
Wasabi Kokkekniv 20 cm
-29%

Kai

Wasabi Kokkekniv 20 cm

506.01 kr
359 kr
Wasabi grøntsagshakket Nakiri 16,5 cm
-23%

Kai

Wasabi grøntsagshakket Nakiri 16,5 cm

491.54 kr
379 kr
Brødkniv Laguiole I kasse

Laguiole Jean Dubost

Brødkniv Laguiole I kasse

219 kr
Kokkekniv, 14 cm, rødt håndtag
-40%

Kyocera

Kokkekniv, 14 cm, rødt håndtag

720.29 kr
429 kr
Delux grøntsagshakker, 16 cm
-22%

Kyocera

Delux grøntsagshakker, 16 cm

1 990.74 kr
1 559 kr
Fuglekniv, sort Fibrox medium håndtag

Victorinox

Fuglekniv, sort Fibrox medium håndtag

139 kr
Edge Santoku kniv

Fiskars

Edge Santoku kniv

169 kr
Udbeningsskniv 15 cm flexibel Fibrox, grøn

Victorinox

Udbeningsskniv 15 cm flexibel Fibrox, grøn

219 kr
Satake Pro, Santoku, 17 cm
-27%

Satake

Satake Pro, Santoku, 17 cm

1 190.83 kr
869 kr
Trancherkniv, bølgeig, palisander

Victorinox

Trancherkniv, bølgeig, palisander

489 kr
Slagtekniv, 26 cm, Swibo, gult håndtag

Victorinox

Slagtekniv, 26 cm, Swibo, gult håndtag

369 kr
grønsak- & skrællekniv 10 cm rødt håndtag, bølgeig & rund spets

Victorinox

grønsak- & skrællekniv 10 cm rødt håndtag, bølgeig & rund spets

51 kr
Chopper/grøntsagshakker 17 cm
-28%

CHROMA type 301

Chopper/grøntsagshakker 17 cm

937.46 kr
679 kr
Slagtekniv 25 cm bred spets Fibrox, hvid

Victorinox

Slagtekniv 25 cm bred spets Fibrox, hvid

469 kr
Norr santokukniv 16 cm
-31%

Fiskars

Norr santokukniv 16 cm

506.01 kr
349 kr
Functional Form Filetkniv 20 cm
-8%

Fiskars

Functional Form Filetkniv 20 cm

129.58 kr
119 kr
Pure Black kokkekniv

Stelton

Pure Black kokkekniv

579 kr
Wasabi Brødkniv 23 cm
-22%

Kai

Wasabi Brødkniv 23 cm

578.40 kr
449 kr
Norr brødkniv 21 cm
-31%

Fiskars

Norr brødkniv 21 cm

506.01 kr
349 kr
Classic Kinesisk Hakker 18 cm
-22%

Kai

Classic Kinesisk Hakker 18 cm

2 677.73 kr
2 089 kr
Norr Kokkekniv 20 cm
-31%

Fiskars

Norr Kokkekniv 20 cm

506.01 kr
349 kr
Kampagne
Kuro Chopper 18 cm, håndlavet
-23%

Satake

Kuro Chopper 18 cm, håndlavet

1 082.24 kr
829 kr
Wasabi Allroundkniv 10 cm
-23%

Kai

Wasabi Allroundkniv 10 cm

411.90 kr
319 kr
Kokkekniv 17 cm ottekantet håndtag

Kyocera

Kokkekniv 17 cm ottekantet håndtag

719 kr
Kokkekniv, smedet, smal, nylon, Tysk model

Victorinox

Kokkekniv, smedet, smal, nylon, Tysk model

289 kr
Classic Universalkniv 15 cm
-17%

Kai

Classic Universalkniv 15 cm

1 121.33 kr
929 kr
Kaji Skinkekniv 23 cm
-12%

Kai

Kaji Skinkekniv 23 cm

3 148.26 kr
2 779 kr
Fuglekniv, sort Fibrox, medel håndtag

Victorinox

Fuglekniv, sort Fibrox, medel håndtag

149 kr
Kokkekniv, 19 cm, SwissClassic, sort, blister

Victorinox

Kokkekniv, 19 cm, SwissClassic, sort, blister

339 kr
Stykningskniv 16cm, sort Fibrox, spids

Victorinox

Stykningskniv 16cm, sort Fibrox, spids

259 kr
Allroundkniv 13 cm ottekantet håndtag

Kyocera

Allroundkniv 13 cm ottekantet håndtag

579 kr

Viser 38 af 803 artikler

Køkkenknive

Kniven er kokkens bedste ven, både for amatørkokke og professionelle, og en god kniv gør madlavningen både sjovere og lettere! Derfor er det vigtigt at vælge køkkenknive med omhu, men det kan være svært at orientere sig i den jungle af forskellige modeller og materialer der findes på markedet. Leder du efter en kniv der skal bruges til noget helt specifik som f.eks. en brødkniv? Eller leder du efter en alsidig kniv med et bredt anvendelsesområde som f.eks. en kokkekniv? Når du er kommet så langt, er det tid til til at overveje hvilket materiale du kunne tænke dig, både når det gælder knivsbladet og håndtaget. En keramisk kniv er god at bruge når du skærer brød, salat eller kød uden ben i, mens en stålkniv er bedre til at skære igennem ben og bedre kan håndtere de hårdere råvarer. Håndtaget og knivsbladets længde bør vælges så de passer til størrelsen af dine hænder. Mindre hænder har det ofte bedre med at bruge en mindre kniv og vice versa. Du bør også overveje om du vil have en japansk eller en europæisk kniv. De japanske knive er slebet i en vinkel, der er ca. 5-10° spidsere end de europæiske, hvilket gør at de også er noget skarpere. Dette hænger sammen med at de japanske knive laves af et hårdere stål, hvilket også gør at de er noget skørere end de europæiske knive. Uanset om du vælger en klassisk kniv i stål eller en keramisk kniv, er det vigtigt at du trives med din kniv. Du skal føle at den arbejder sammen med dig og gør dit arbejde i køkkenet lettere. Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige kniv, men når du har fundet en kniv du trives med, vil du komme til at mærke hvilken stor betydning det har!