Køkkenknive

En af de vigtigste genstande i et køkken er kniven - måske er det endda den allervigtigste.

Populære produkter

No Vac Allroundkniv 17 cm træhåndtag

Satake

No Vac Allroundkniv 17 cm træhåndtag

299 kr
Kokkekniv palisandertræ
-27%

Victorinox

Kokkekniv palisandertræ

285.11 kr
209 kr
Brødkniv palisander

Victorinox

Brødkniv palisander

469 kr
Edge Santoku kniv

Fiskars

Edge Santoku kniv

169 kr
Kødkniv 17 cm magnolia
-29%

Satake

Kødkniv 17 cm magnolia

352.98 kr
249 kr
Classic FiletKniv 18 cm Flexibel

Kai

Classic FiletKniv 18 cm Flexibel

1 439 kr
Tomat- & korvkniv, 11 cm bølgeig med sort nylonhåndtag

Victorinox

Tomat- & korvkniv, 11 cm bølgeig med sort nylonhåndtag

51 kr
Wasabi Kokkekniv 20 cm
-23%

Kai

Wasabi Kokkekniv 20 cm

504.55 kr
389 kr
grøntsagshakker 17 cm magnolia

Satake

grøntsagshakker 17 cm magnolia

259 kr
Brødkniv palisander 21 cm
-18%

Victorinox

Brødkniv palisander 21 cm

389.06 kr
319 kr
Keramisk kokkekniv
-16%

Kyocera

Keramisk kokkekniv

757.91 kr
639 kr
Kokkekniv, 20 cm, ekstra bred, palisander

Victorinox

Kokkekniv, 20 cm, ekstra bred, palisander

349 kr
Classic Kinesisk Hakker 18 cm

Kai

Classic Kinesisk Hakker 18 cm

2 659 kr
Petty 12 cm magnoliahåndtag
-33%

Satake

Petty 12 cm magnoliahåndtag

309.66 kr
209 kr
Classic Universalkniv 15 cm

Kai

Classic Universalkniv 15 cm

1 109 kr
Kinesisk kokkekniv

Victorinox

Kinesisk kokkekniv

469 kr
FF Fransk kokkekniv 20 cm
-8%

Fiskars

FF Fransk kokkekniv 20 cm

129.20 kr
119 kr
Satake Pro, Kokkekniv, 21 cm
-40%

Satake

Satake Pro, Kokkekniv, 21 cm

1 223.49 kr
739 kr
ARTISAN 6000 MCT Nyhed! Santoku Rocking. Japansk kokkekniv 18 cm
-7%

Miyabi

ARTISAN 6000 MCT Nyhed! Santoku Rocking. Japansk kokkekniv 18 cm

1 442.91 kr
1 339 kr
Keramisk allroundkniv 13 cm

Kyocera

Keramisk allroundkniv 13 cm

329 kr
Old Farmer Classic Laksekniv

Gense

Old Farmer Classic Laksekniv

399 kr
Classic Santokukniv 18 cm Olivenskåret
-10%

Kai

Classic Santokukniv 18 cm Olivenskåret

1 854.35 kr
1 669 kr
Østersåbner

Jean Dubost

Østersåbner

159 kr
Keramisk kokkekniv sort blad
-24%

Kyocera

Keramisk kokkekniv sort blad

934.75 kr
709 kr
Old Farmer Classic Tranchersæt
-31%

Gense

Old Farmer Classic Tranchersæt

490.11 kr
339 kr
Norr Kokkekniv 20 cm
-31%

Fiskars

Norr Kokkekniv 20 cm

504.55 kr
349 kr
Functional Form Filetkniv 20 cm
-8%

Fiskars

Functional Form Filetkniv 20 cm

129.20 kr
119 kr
Norr santokukniv 16 cm
-35%

Fiskars

Norr santokukniv 16 cm

504.55 kr
329 kr
Design by F. A. Porsche filetkniv
-12%

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche filetkniv

646.03 kr
569 kr
Sashimi 21 cm magnolia

Satake

Sashimi 21 cm magnolia

249 kr
Design by F. A. Porsche Japansk kokkekniv 18 cm
-27%

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche Japansk kokkekniv 18 cm

862.58 kr
629 kr
Keramisk kniv 14 cm med bladbeskyttelse inkl. Gaveæske
-45%

Kyocera

Keramisk kniv 14 cm med bladbeskyttelse inkl. Gaveæske

648.93 kr
359 kr
Fiskfiletkniv smal ekstra bøjlig palisanderhåndtag

Victorinox

Fiskfiletkniv smal ekstra bøjlig palisanderhåndtag

269 kr
Norr brødkniv 21 cm
-35%

Fiskars

Norr brødkniv 21 cm

504.55 kr
329 kr
Keramisk kokkekniv, 14 cm
-27%

Kyocera

Keramisk kokkekniv, 14 cm

573.84 kr
419 kr
Laksekniv, ræfflad, palisander

Victorinox

Laksekniv, ræfflad, palisander

459 kr

Viser 40 af 577 artikler

Køkkenknive

Kniven er kokkens bedste ven, både for amatørkokke og professionelle, og en god kniv gør madlavningen både sjovere og lettere! Derfor er det vigtigt at vælge køkkenknive med omhu, men det kan være svært at orientere sig i den jungle af forskellige modeller og materialer der findes på markedet. Leder du efter en kniv der skal bruges til noget helt specifik som f.eks. en brødkniv? Eller leder du efter en alsidig kniv med et bredt anvendelsesområde som f.eks. en kokkekniv? Når du er kommet så langt, er det tid til til at overveje hvilket materiale du kunne tænke dig, både når det gælder knivsbladet og håndtaget. En keramisk kniv er god at bruge når du skærer brød, salat eller kød uden ben i, mens en stålkniv er bedre til at skære igennem ben og bedre kan håndtere de hårdere råvarer. Håndtaget og knivsbladets længde bør vælges så de passer til størrelsen af dine hænder. Mindre hænder har det ofte bedre med at bruge en mindre kniv og vice versa. Du bør også overveje om du vil have en japansk eller en europæisk kniv. De japanske knive er slebet i en vinkel, der er ca. 5-10° spidsere end de europæiske, hvilket gør at de også er noget skarpere. Dette hænger sammen med at de japanske knive laves af et hårdere stål, hvilket også gør at de er noget skørere end de europæiske knive. Uanset om du vælger en klassisk kniv i stål eller en keramisk kniv, er det vigtigt at du trives med din kniv. Du skal føle at den arbejder sammen med dig og gør dit arbejde i køkkenet lettere. Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige kniv, men når du har fundet en kniv du trives med, vil du komme til at mærke hvilken stor betydning det har!