Køkkenknive

En af de vigtigste genstande i et køkken er kniven - måske er det endda den allervigtigste.

Populære produkter

Brødkniv palisander 21 cm

Victorinox

Brødkniv palisander 21 cm

279 kr
Kokkekniv palisandertræ

Victorinox

Kokkekniv palisandertræ

209 kr
Sashimi 21 cm magnolia

Satake

Sashimi 21 cm magnolia

359 kr
Skrællekniv 8,5cm

Xantia

Skrællekniv 8,5cm

28 kr
Santokukniv, ræfflad,17cm, med palisanderhåndtag i gaveæske

Victorinox

Santokukniv, ræfflad,17cm, med palisanderhåndtag i gaveæske

429 kr
Brødkniv 24 cm magnoliahåndtag

Satake

Brødkniv 24 cm magnoliahåndtag

249 kr
Kampagne
Kyocera Kokkekniv 18 cm

Kyocera

Kyocera Kokkekniv 18 cm

709 kr
Laksekniv, ræfflad, palisander

Victorinox

Laksekniv, ræfflad, palisander

449 kr
Design by F. A. Porsche Chopper

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche Chopper

739 kr
Keramisk kniv 14 cm med bladbeskyttelse inkl. Gaveæske

Kyocera

Keramisk kniv 14 cm med bladbeskyttelse inkl. Gaveæske

429 kr
Ideal Provence brødkniv stål/olivtræ 20 cm

Lion Sabatier

Ideal Provence brødkniv stål/olivtræ 20 cm

659 kr
Kampagne
Keramisk Kokkekniv, 14 cm Sort Håndtag

Kyocera

Keramisk Kokkekniv, 14 cm Sort Håndtag

569 kr
grønsak- & skrællekniv 8 cm rødt håndtag, bølgeig & spids

Victorinox

grønsak- & skrællekniv 8 cm rødt håndtag, bølgeig & spids

39 kr
No Vac Kødkniv 21 cm træhåndtag

Satake

No Vac Kødkniv 21 cm træhåndtag

409 kr
Houcho Filetkniv flex 17 cm

Satake

Houcho Filetkniv flex 17 cm

389 kr
Kokkekniv, 20 cm, ekstra bred, palisander

Victorinox

Kokkekniv, 20 cm, ekstra bred, palisander

349 kr
Pocino Svampekniv

Legnoart

Pocino Svampekniv

389 kr
Classic Damaskus, Santoku, 18 cm

Zanmai/Mcusta

Classic Damaskus, Santoku, 18 cm

1 089 kr
Kampagne
Keramisk allroundkniv 13 cm

Kyocera

Keramisk allroundkniv 13 cm

459 kr
Classic Kokkekniv 20 cm

Kai

Classic Kokkekniv 20 cm

1 849 kr
Fiskfiletkniv smal ekstra bøjlig palisanderhåndtag

Victorinox

Fiskfiletkniv smal ekstra bøjlig palisanderhåndtag

299 kr
Design by F. A. Porsche Brødsav

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche Brødsav

549 kr
Brødkniv

Sabatier Trompette

Brødkniv

199 kr
Skrællekniv, 8 cm, stort håndtag palisander

Victorinox

Skrællekniv, 8 cm, stort håndtag palisander

129 kr
Design by F. A. Porsche Udbeningsskniv

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche Udbeningsskniv

389 kr
Kødkniv 17 cm magnolia

Satake

Kødkniv 17 cm magnolia

359 kr
Satake Pro, Kokkekniv, 21 cm

Satake

Satake Pro, Kokkekniv, 21 cm

749 kr
Wasabi Kokkekniv 20 cm

Kai

Wasabi Kokkekniv 20 cm

499 kr
Kinesisk kokkekniv

Victorinox

Kinesisk kokkekniv

459 kr
Norden kokkekniv 20 cm

Fiskars

Norden kokkekniv 20 cm

639 kr
Norr Kokkekniv 20 cm

Fiskars

Norr Kokkekniv 20 cm

359 kr
Edge Fransk kokkekniv stor

Fiskars

Edge Fransk kokkekniv stor

179 kr
Hakata, Santoku, 18 cm

CHROMA type 301

Hakata, Santoku, 18 cm

749 kr
Edge Brødkniv

Fiskars

Edge Brødkniv

179 kr
Design by F. A. Porsche Hamret Kokkekniv 20 cm

CHROMA type 301

Design by F. A. Porsche Hamret Kokkekniv 20 cm

1 069 kr
Laksekniv Scandinavia 30 cm

Exxent

Laksekniv Scandinavia 30 cm

109 kr

Viser 40 af 315 artikler

Køkkenknive

Kniven er kokkens bedste ven, både for amatørkokke og professionelle, og en god kniv gør madlavningen både sjovere og lettere! Derfor er det vigtigt at vælge køkkenknive med omhu, men det kan være svært at orientere sig i den jungle af forskellige modeller og materialer der findes på markedet. Leder du efter en kniv der skal bruges til noget helt specifik som f.eks. en brødkniv? Eller leder du efter en alsidig kniv med et bredt anvendelsesområde som f.eks. en kokkekniv? Når du er kommet så langt, er det tid til til at overveje hvilket materiale du kunne tænke dig, både når det gælder knivsbladet og håndtaget. En keramisk kniv er god at bruge når du skærer brød, salat eller kød uden ben i, mens en stålkniv er bedre til at skære igennem ben og bedre kan håndtere de hårdere råvarer. Håndtaget og knivsbladets længde bør vælges så de passer til størrelsen af dine hænder. Mindre hænder har det ofte bedre med at bruge en mindre kniv og vice versa. Du bør også overveje om du vil have en japansk eller en europæisk kniv. De japanske knive er slebet i en vinkel, der er ca. 5-10° spidsere end de europæiske, hvilket gør at de også er noget skarpere. Dette hænger sammen med at de japanske knive laves af et hårdere stål, hvilket også gør at de er noget skørere end de europæiske knive. Uanset om du vælger en klassisk kniv i stål eller en keramisk kniv, er det vigtigt at du trives med din kniv. Du skal føle at den arbejder sammen med dig og gør dit arbejde i køkkenet lettere. Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige kniv, men når du har fundet en kniv du trives med, vil du komme til at mærke hvilken stor betydning det har!