Filetknive

Tilbereder du ofte fisk og kylling derhjemme, så er en filetkniv en uundværlig del af din knivsamling!

Populære produkter

Grand Mitre Filetkniv 20 cm Sælges i gaveæske

Victorinox

Grand Mitre Filetkniv 20 cm Sælges i gaveæske

479 kr
Filetkniv 20 cm SwissClassic, black, blister

Victorinox

Filetkniv 20 cm SwissClassic, black, blister

249 kr
Filetkniv, flexibel, 20 cm, Fibrox

Victorinox

Filetkniv, flexibel, 20 cm, Fibrox

171 kr
169 kr
Fiskfiletkniv, 20 cm, Swibo, gult håndtag

Victorinox

Fiskfiletkniv, 20 cm, Swibo, gult håndtag

249 kr
Filetkniv flexibel 18 cm Fibrox gul

Victorinox

Filetkniv flexibel 18 cm Fibrox gul

273 kr
269 kr
Filetkniv, 20 cm, sort håndtag SwissClassic i gaveæske

Victorinox

Filetkniv, 20 cm, sort håndtag SwissClassic i gaveæske

360 kr
359 kr
Filetkniv flexibel 18 cm Fibrox Rød

Victorinox

Filetkniv flexibel 18 cm Fibrox Rød

273 kr
269 kr
Bred filetkniv 21cm flexibel

Global

Bred filetkniv 21cm flexibel

1 019 kr
RAN Filetkniv flexibel RAN 23 cm

Yaxell

RAN Filetkniv flexibel RAN 23 cm

1 382 kr
1 379 kr
Bred filetkniv 27cm flexibel

Global

Bred filetkniv 27cm flexibel

1 671 kr
1 669 kr
RAN Filetkniv flexibel 16 cm

Yaxell

RAN Filetkniv flexibel 16 cm

873 kr
869 kr
Filetkniv Oriental GLOBAL NI flexibel 18cm

Global

Filetkniv Oriental GLOBAL NI flexibel 18cm

1 019 kr
Filetkniv No 121, 18cm - Parallele

Opinel

Filetkniv No 121, 18cm - Parallele

283 kr
279 kr
Bred filetkniv 24cm flexibel

Global

Bred filetkniv 24cm flexibel

1 599 kr
SAN Filetkniv, solid flex. 160 mm

Tamahagane

SAN Filetkniv, solid flex. 160 mm

1 382 kr
1 379 kr
SAN Kyoto Filetkniv, solid flex. 16 cm

Tamahagane

SAN Kyoto Filetkniv, solid flex. 16 cm

1 929 kr

Filetknive

Med det bøjede blad kommer man ind under fiske- og kyllingeskindet og kan let filettere. Skal du fjerne skind, filettere eller lave enkelte snit i blødt kød, fungerer en fileteringskniv allerbedst. Bladets form er fremstillet specifikt for at hjælpe dig med at håndtere fisk, hvilket man næsten kan se hvis man ser nærmere på bladet. Det er tyndere men også mere bøjet og har en spids top og adskiller sig derved fra de fleste andre køkkenknive. Hvilken bladlænge du skal vælge afhænder af hvor brede fisk og stykker af andet kød du vil skære ud med kniven. De længere blade er noget sværere at håndtere, men samtidigt er de mere alsidige.