Keramiske knive

Keramiske knive har en masse fordele og er værd at teste hvis du ikke allerede har prøvet en!

Populære produkter

Kampagne
Kyocera Kokkekniv 18 cm

Kyocera

Kyocera Kokkekniv 18 cm

709 kr
Kampagne
Keramisk Kokkekniv, 14 cm Sort Håndtag

Kyocera

Keramisk Kokkekniv, 14 cm Sort Håndtag

569 kr
Kampagne
Keramisk Takket tomatkniv 12,5 cm

Kyocera

Keramisk Takket tomatkniv 12,5 cm

459 kr
Keramisk Santokukniv

Stellar

Keramisk Santokukniv

369 kr
Keramisk skrællekniv 11 cm hvid

Satake Hi-Tech

Keramisk skrællekniv 11 cm hvid

399 kr
Keramisk skrællekniv 7,5 cm, sort blad

Kyocera

Keramisk skrællekniv 7,5 cm, sort blad

359 kr
Kampagne
Skrællekniv hvid 7,5 cm sort håndtag

Kyocera

Skrællekniv hvid 7,5 cm sort håndtag

319 kr
Kampagne
Lille japansk kokkekniv 11,5 cm

Kyocera

Lille japansk kokkekniv 11,5 cm

359 kr
Kampagne
Keramisk takket tomatkniv 12,5 cm, sort blad

Kyocera

Keramisk takket tomatkniv 12,5 cm, sort blad

749 kr
Kampagne
Keramisk grøntsagshakker 15 cm sort

Kyocera

Keramisk grøntsagshakker 15 cm sort

1 179 kr
Kampagne
Keramisk grøntsagshakker 15 cm

Kyocera

Keramisk grøntsagshakker 15 cm

709 kr

Keramiske knive

Dels holder en keramisk kniv sig skarp længere end en almindelig køkkenkniv da materialet er betydeligt hårdere. Keramiske knive har desuden den fordel at de aldrig ruster, ikke overfører metalsmag til maden og medfører mindre risiko for bakterieansamlinger. Skal du skære i ben, skaldyr eller andre hårde materialer bør du dog ikke anvende en keramisk kniv men en kniv af et andet materiale. Skærer du meget salat og benfrit kød er en keramisk kniv derimod optimal. Eftersom æggen er så hård, slides den kun langsomt, og din kniv holder sig skarp selvom du anvender den tit. Mange påstår at en keramisk kniv skal slibes én gang for hver ti gange en stålkniv skal slibes.