Stegepander

Det har stor indvirkning på en stegepandes stegeegenskaber hvor tyk pandens bund er, og hvordan panden er konstrueret. En tyk bund betyder godt nok, at det tager længere tid at varme stegepanden op, men samtidig holder panden bedre på varmen når man steger maden på den. Hvis temperatuen synker for meget, risikerer man at visse fødevarer bliver kogt i stedet for stegt, og derfor er det vigtigt at stegepanden kan holde på varmen når man f.eks. lægger et koldt stykke kød på den. En stegepande med en tyk bund er altså at foretrække. Stegepander med belægning har både fordele og ulemper. Belægningen giver allerede fra starten rigtig gode stegeegenskaber. Samtidig er belægningen dog følsom over for slid, uanset hvor hård eller tyk den er. Hvis man brænder maden på i en stegepande med belægning, taber den meget af sin non-stick effekt fordi partikler fra den brændte mad sætter sig fast i belægningen. På den anden side er stegepander med belægning ofte meget prisvenlige i sammenligning med de dyrere støbejernspander. Hvis stegepanden har et håndtag der tåler varme, kan man anvende stegepanden direkte i ovnen. Det er meget praktisk, da meget mad først bør steges på komfuret for at få en flot overflade og siden færdiggøres i ovnen.

Sorter: 40 / 335 Produkter

Populære produkter

Viser 40 af 335 artikler