Chef´n

Populære produkter

SleekStor Foldbart målebæger Ruccola

Chef'n

SleekStor Foldbart målebæger Ruccola

169 kr
Kiwiværktøj

Chef'n

Kiwiværktøj

42 kr

Chef´n

Chef'n stræber efter at gøre din madlavningsoplevelse sjovere og enklere. Med over 250 patenter har Chef'n allerede lykkedes i at skabe et stort antal produkter som hjælper dig med at blive en bedre kok! Selskabet har siden starten i 90'erne, fra kontoret i Seattle identificeret problemer ved vores madforberedelser- og har sat sig for at løse dem!

HISTORIE

Chef´n blev grundlagt af David Holcomb som lancerede sin første opfindelse i 1982, nemlig hvidløgshakkeren. David tænkte at køkkenprodukter burde være smartare, lettere og samtidigt sjovere. Hvidløgshakkeren var et rørformet redskab som kunne presse hvidlæg. Siden Chef´ns første hvidløgshakker har selskabet haft en hurtig vækst som bunder i deres passion for innovation når det gælder deres produkter, virksomhed og personale. Entreprenørskabet som David førte med sig ind i selskabet har resulteret i kreativitet både hvad angår Chef´ns designer og deres forretningsområder. Chef´n ligger stadig på forkant hvad gælder innovation og har vundet flere forskellige priser for blandt andet deres designs, men endda en pris for ”bedste arbejdsplads”. Chef´n har også lanceret flere mærker som foreksempel Vibe og Lab921. 

POPULÄRA PRODUKTER


Det mest populære produkt af Chef´ns produkter hos os på KitchenTime er en hvidløgshakker- hvilket var deres første innovation! Ellers er deres mest populære produkter internationelt set PepperBall, salt & peberkværne, deres rodfrugtskræller, og et sammenfoldende dørslag. Alle deres populære produkter giver smarte løsninger på hvordan man kan gøre arbejdet i køkkenet nemmer, hvilket kan være guld værd da vi kan lægge sin dyrebare tid på noget andet end at prøve at skrubbe sine fingre rene for ildelugtende hvidløg- istedet kan vi bruge Chef´ns smarte hvidløgshakker og være fri for problemet! 

DET MYSTISKE KANINSYMBOL


Næsten samtlige modeller og designs af Salt & peberkværne som Chef´´n sælger har form som et kaninhoved. De beskriver ikke nogenstedet hvad dette symbol betyder, eller hvorfor de har valgt en kanin som symbol. Ifølge den kinesiske zodiak er kaninen det mest fordelagtige tegn og de personer som er født i kaninens år skulle have stor magt. Det kan selvfølgelig også være at kaninen slet ikke har en betydning - hvad tror du?