Continenta

Populære produkter

Skærebræt med 3 fad 48x32 cm

Continenta

Skærebræt med 3 fad 48x32 cm

1 139 kr

Continenta

Continenta er et tysk selskab som blev grundlagt allerede i 1977. Grundtanken med selskabet har altid været at skabe produkter med fantastisk design og mindst lige så gode funktioner. Deres produkter har haft stor succes indenfor detailhandlen og sælges idag i flere forskellige lande hele verden over. Deres produktsortiment består af flotte funktionelle redskaber til køkkenet så som deres skærebrætte som de er meget kendte for. De har med hjælp af god design og fantastiske trætyper skabt skærebrætte som er fine i designet, som er stabile og som desuden er nemme at skære på. Hverken skærebrættet eller kniven tager skade ved brug af deres skærebrætte hvilket er noget vi sætter stor pris på.

MILJØTÆNKENDE

Trætypen de bruger er nøje udvalgt og kommer fra holdbare kilder. Selv olien som de bruger er udvalgt for at træet skal holde samme skønhed och for at den bakterielle flora på deres produkter skal holde sig væk. Hver del af produktionen er under streng kontrol for at kunderne altid skal få det bedste og kun blive tilbudt det bedste. Continenta er meget stolte over deres varemærke og er stolte af det de laver hvilket gør at det gør sig meget umage i hvert trin.


Hver produkt som Continenta skaber udstråler elegance og engagement. Hver lille detalje og form er gennemtænkte både for designets og funktionalitetens skyld. Ingen tanke udelukkes og hver idé gennnemarbejdes. Hvert produkt udstråler også en naturlig følelse. De smukke trætyper er en fredsfyldt detalje som skaber en helhed i dit køkken.