Crock-Pot

Populære produkter

Slowcooker 5,0l DuraCeramic, Timer

Crock-Pot

Slowcooker 5,0l DuraCeramic, Timer

939 kr
Kogebog

Crock-Pot

Kogebog "Fantastisk godt i en Crock-Pot"

189 kr
Kogebog

Crock-Pot

Kogebog "Vidunderligt godt i en Crock-Pot"

209 kr
Crock-Pot 3,5 liter Rustfri Stål Manuel

Crock-Pot

Crock-Pot 3,5 liter Rustfri Stål Manuel

369 kr
Slowcooker 4,5 L DuraCeramic Manuel Hvid

Crock-Pot

Slowcooker 4,5 L DuraCeramic Manuel Hvid

579 kr

Crock-Pot

Crock-Pot er en amerikansk slow-cooker som efter den blev introduceret i 70'erne er blevet solgt i flere millioner af eksemplarer. Principet er meget enkelt, fyld stentøjsgryden med de ingredienser du vil have i, start din Crock-Pot og tag på arbejde. Når du kommer hjem bliver du mødt af en velduftende gryde. De fleste Crock-Pots har tre varmeindstillinger; lav varme, mellemvarme samt varmeholdning. Visse Crock-Pot modeller har desuden en timer-funktion som gør at du kan indstille hvor længe der skal gå før den skal gå over til varmeholdningsfunktionen.

BRUGSOMRÅDER
Crock-Pot findes i et par forskellige modeller med forskellige funktioner. I grunden består de af en stentøjsgryde og et varmeelement. Stentøjsgryden fungerer fint på elkomfur og i ovnen og kan bruges til at brune ingredienser som løg og kød inden man sætter langkogningen igang. Varmeelementet spreder varme til væggene hvilket gør at risikoen for at noget skal brænde sig fast ikke eksisterer. En Crock-Pot redder dig hvis hverdagen er stressende!

Crock-Pot blev introduceret for de amerikanske hjem for over 40 år siden, dengang dog kun som en bønnekoger. Varemærket Crock-Pot stod snart med opskriften til at kunne gøre madlavningen nemmere og stadig lave gode, smagfulde måltider med billigere kødstykker som hovedingrediens. Siden den første Crock-Pot, er flere forskellige modeller blevet præsenteret med varierende og mere avancerede funktioner. Blandt de Crock-Pots du finder i vores sortiment findes der modeller med funktioner som udover langtidskogning giver dig muligheden for at brune af, dampkoge og riste maden. En af modellerne har endda automatisk omrøringsfunktion. Gryderne har forskellige størrelser, så du kan vælge gryde udfra størrelsen på dit hjem og behov.

PULLED PORK
Pulled Pork er en udemærket ret at lave i din Crock-Pot, kødet bliver utroligt mørt og godt! Denne opskrift er taget fra Crock-Pots egen opskriftssamling og er en klassisk amerikansk variant med chipotlepasta og whiskey.

Portioner: 8

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedningstid: 7-9 timer på lav varme


1 kg svinemørbrad
1 finhakket løg
4 hakkede hvidløgsfed (mindst)


BBQ sovs: 

0,5 dl vand (coca-cola)
1 ss brun farin
1 ts stødt spiskummen
1 dl ketchup (eller chilisovs)
1 ss whiskey (eller lignende)
0,5-1 ss chipotlepasta
1 ts stødt koriander


Sådan gør du:

1.Steg løg og hvidløg i lidt smør og læg dem derefter ned i gryden.2. Læg kødet ovenpå i gryden.

3. Rør det sovsen sammen og hæld den over.

4. Koge det i 7-9 timer på lav. Træk kødet fra hinanden med en gaffel.