Duni

Populære produkter

Spiseske Libra 12-pak

Duni

Spiseske Libra 12-pak

12 kr
Paptallerken Flat 22 cm Graziela Apple Green & Blue

Duni

Paptallerken Flat 22 cm Graziela Apple Green & Blue

29 kr
Kniv 18 cm Bio 10 st

Duni

Kniv 18 cm Bio 10 st

18 kr
Spiseske 18 cm Bio 10 st

Duni

Spiseske 18 cm Bio 10 st

21 kr
Servietter 40 cm Dunilin Fuchsia 12 st

Duni

Servietter 40 cm Dunilin Fuchsia 12 st

36 kr
Spiseske Flair 10 st

Duni

Spiseske Flair 10 st

21 kr

Duni

Duni tilbyder inspirerende og nyskabende produkter af høj kvalitet indenfor borddækning og servering både til hverdag og fest, til hjemmet og selskaber. Det Svenske selskab Duni byder på et kreativt koncept til alle borde så som servietter, duge, lys, glas, tallerkener og bestik for at skabe en god stemning ved spisebordet. Et bæger i vokspapir var det første produkt som Duni startede med at producere i 1949. I slutningen af 50'erne trådte selskabet ud på det internationelle marked og idag er Duni en af de førende leverandører indenfor sit område. Her på KitchenTime finder du et stort udvalg af produkter fra Duni til at dække bordet med så som kvalitets servietter i smukke farver og mønster til alle sæsoner og festligheder, bloklys i forskellige farver, fine paptallerkener, plastikglas og engangsbestik i elegant og praktisk design. Dunis produkter er perfekte til at pynte med til hverdag, på spisebordet og når du skal holde fest! 

DUNIS HISTORIE

I 1949 lancerede Duni sit første produkt, plissébægeret som var i vokspapir. Plissébægeret blev opfundet omkring 1914 da en doktor fra Texas stoppede en pige fra at drikke vand fra det samme glas som en tuberkulose-smittet person havde drukket fra. Han gav hende derfor et bæger som han selv havde lavet af papir, hvilket blev plissébægerets fødsel. Selskabet blev kendt for at være de første som fremstillede papirbægeret i sverige men begyndte allerede i slutningen af 50'erne at arbejde internationelt og ekspanderede hurtigt til nye markeder både i USA, Tyskland og Vesteuropa. Idag står Duni for smarte løsninger til produkter til take-away og opdækning som sælges over alt i verden. 

DUNIS VISION

Dunis vision er at hele tiden vokse og blive verdensførende hvad angår kreative take-away-produkter og andre innovative produkter til opdækning af bord. De vil bidrage med et ”goodfoodmood” ved hver situation hvor mad er indblandet. Duni ser ikke sig selv som at bare være leverandør af duge, lys, servietter, tallerkener med med. De ser ser sig selv som ansvarlig for at skabe spænding, inspiration og forventning, og i kombination kan dette bidrage til et herligt måltid!