Kendte varemærker fra E-G på KitchenTime

Her finder du en blanding af større og mindre varemærker som producerer kvalitets køkkenprodukter som gør din madlavning både lettere og sjovere. Blandt velkendte varemærker som laver højkvalitets produkter til køkkenet finder du Eva Solo som har skabt køkkenprodukter og hjemmeindredning i eksklusivt dansk design siden 1913 med fokus på funktion, æstetik og kvalitet. Et andet danskt selskab er Erik Bagger som skaber produkter til dit køkken og spisebord som glas og tallerkner i tidløs design.
På KitchenTime finder du også produkter til hjemmet, plantering, opbevaring og belysning som lysestager, lyskroner og lysmanchetter fra Ernst Kirchsteiger. Ernsts kollektion er tidløs og repræsenterer det gode, enkle liv og er lavet i materiale som ældres med værdighed. Du finder også det svenske Gustavsbergs Porcelænfabrik som har mange prisbelønnede serviser når det gælder fremfor alt design, formgivning og funktion. I sortimentet findes blandt andet smukke tekopper og kaffekopper med fad, æggekopper og tallerkner. 

Varemærket Fiskars gør funktionelle værktøj til køkken og haven af høj kvalitet og var først med til at fremstille sakse med plastikhåndtag 1967, deres køkkensortiment består mest af sakse, knive, stegepander og kasseroller. Du finder også Gense som er en af Skandinaviens største producenter af bestik i rustfri stål og er kendte i hele verden for sin gode kvalitet i kombination med funktion og design.
Kendte varemærker med et bredere sortiment af kvalitet og praktiske køkkenprodukter til madlavning og bagning har vi fra Gefu som blandt andet laver innovative og funktionelle grønsagshakkere og spiralskærere i tidløs design. Også varemærker som Exxent og Funktion har et bredt sortiment af køkkenredskaber hvor du finder alt fra pastamaskiner til krus og bageforme som er udformede til at gøre arbejdet i køkkenet lettere.