Gustavsbergs Porslinfabrik

Populære produkter

Adam, Thegods

Gustavsbergs Porslinsfabrik

Adam, Thegods

739 kr
Berså, Tallerken 18 cm

Gustavsbergs Porslinsfabrik

Berså, Tallerken 18 cm

309 kr

Gustavsbergs Porslinfabrik

Gustavsbergs Porslinsfabrik er Sveriges eneste porslinsfabrik og al produktion foregår i Sverige. Flere af Gustavsbergs serviceartikler er prisvindende når det gælder formgivning, design og funktion. Nya dekorationer blandes med klassiske designs af blandt andet Ingegerd Råman, Margareta Hennix, Stig Lindberg, Gunnar Wennerberg og Bernadotte & Kylberg.

Al produktion, så som service, tallerkener, kopper og krukker i porcelæn og stentøj, sker i fabrikken som ligger i Gustavsberg øst for Stockholm, Sverige. På alt Gustavsberg porcelæn står der Made in Gustavsberg Sweden, produktionsår samt det kendte ankermærke som de tog med for første gang i 1839 på deres porcelæn, det er et stempel som afspejler den historiske arv fra da selskabet blev grundlagt.

I Gustavsbergs sortiment på KitchenTime finder du flere klassikere, blandt andet Stig Lindbergs Berså og flere køkkenprodukter med mønstre af Adam lavet i porcelæn. Et smukt service i porcelæn fra Gustavsbergs grundsortiment er Snövit med sorte håndmalede kantlinjer. I grundservicet findes der blandt andet tallerkener, skåle, kaffeprodukter og teprodukter. Porcelænet tåler både mikrobølgeovn og opvaskemaskine. 


PLEJE AF GUSTAVSBERGS PORSLIN
Alle porcelænservicer fra Gustavsberg kan vaskes i opvaskemaskine udover de med gulddekoration samt Beatles. Gustavsbergs stentøj er ildfast, derimod tåler porcelænet ikke brug i ovn. Ridser eller sorte streger kan laves af metaller som findes i bestik, de sorte streger er dog ikke ridser og disse streger kan du fjerne ved at foreksempel lidt vand og citronsyre. Ved hjælp af opvaskemiddel og varmt vand som du lader stå i din kop i nogle timer og derefter vasker ud, får du også eventuelle belægninger væk som opstået pga. kaffe eller te. Du burde ikke bruge stålsvamp da det kan ødelægge glasur. Alt porcelæn kan bruges i mikrobølgeovn.