Populære varemærken H-J som tilbyder alt til dit køkken

Blandt disse kendte varemærker fra H-J, finder du køkkenprodukter med både større og mindre sortimenter. Joseph Joseph har et bredt sortiment af køkkenredskaber som gør dit arbejde i køkkenet lettere og samtidigt har en legesyg og sjovt design med klare farver. Varemærket er velkendt for sin udemærkede kombination af form og funktion. Til og med Judge fokuserer på et bredere sortiment som producerer værdifulde redskaber til dit køkken. Den kendte kok Jamie Oliver har også skabt en produktlinje med funktionelle og ekovenlig madlavningsprodukter i rustikt design som du finder på KitchenTime, i sortimentet findes alt fra ovnforme til kokkeknive og redskabskit.
Varemærker som byder på pander- og gryder er blandt andet Hackman, som er en af de største innovatørere med køkkenredskaber og var blandt andet først med at lancere stegepander med keramisk belægning. Et andet varemærke med mere specialiserede produktudvalg er John Boos som er kendt verden over for sine gode og kvalitets spækbræt i massivt løntræ. Skærebrættene findes i forskellige tykkelser og størrelser og passer lige så godt til professionelle kokke som til hjemmekokke. 

I katagorien indredning og produkter til hjemmet findes svenske Himla som tilbyder fine tekstiler i forskellige farver og forme som er lavet i naturmateriale, først og fremmest linne såsom borddug og servietter i linne. Til barnets værelser og køkkenet findes det svenske varemærke Jabadabado som tilbyder et farveglad produktsortiment af legetøj, indredning og gaver til børn.
Til middagsbordet finder du også varemærket Iittala fra Finland som fremstiller tidløse produkter i glas som drikkeglas, vinglas, tallerkner, lysestager og vaser i flot, klassiskt design. Italienske Italesse er en anden glasproducent med fokus på kvalitet og design og som er kendte for sine flotte champagneglas.