HACKMAN

Touch Rustfri skål med låg, 5 liter 5 l

Hackman

Touch Rustfri skål med låg, 5 liter 5 l

249 kr

HACKMAN

Hackman er et finsk selskab med en historie som strækker sig helt tilbage til år 1790. Hackman er en af de førende eksperter på produktion af nordisk bestik og er idag et af Fiskars Groups varemærker. Til at begynde med startede grundlæggeren Johan Friedrich Hackman et succesfuldt trævarefirma i Finland og i slutningen af 1800 tallet begyndte selskabet at tage den form som det har idag. Dengang, som idag, bestod produktionen mest af bestik. Efter anden verdenskrig har man konstant udvidet sortimentet med blandt andet stegepander og gryder og de er stadig en af de største innovatører indenfor køkkenredskaber den dag idag. Blandt andet var Hackman først med at lancere stegepander med keramisk belægning.

KLASSISKE GRYDER OG PANDER

Blandt stegepander og gryder finder man serier med forskellige kvalitetsmaterialer og egenskaber. Alle overfladebelægninger som bruges i Hackmans pander og gryder er af aller højeste kvalitet (Hardtec, Hardtec Superior og keramiske Ceratec).  

Serien All Steel blev fremstillet i Hackmans egen fabrik i Finland og har en keramisk Ceratec belægning med god varmeledning som giver en jævn og fin stegeoverflade. Panden er let at rengøre og er perfekt til hjemmekokken som sætter pris på et professionelt resultat i køkkenet. Panderne er lavet i rustfri stål og tåler både opvaske i maskine og kan bruges i ovnen i op til 240°C. All Steel + har endda en 5-lags bund som fungerer effektivt og stille på induktion og giver en jævn varmefordeling. Rotisser er en førsteklasses produktserie med pander og kasseroller designet af Pentagon Design. Denne har et funktionelt design og passer alle komfurer samt ovn op til 250°C. Panden i Rotisser serien har en energibesparende Energy Base-bund som kan spare op til 30% energi på keramikkomfurer. Hackman tilbyder endda også innovative Rotisser NOH som er en serie stegepander med Non-Overheatable teknologi som gør at panden ikke kan overophedes på induktionskomfurer da opvarmningen stopper ved 230°C. Belægningen i disse pander kan derfor ikke ødelægges af overophedning da olier eller fedt ikke begynder at brænde, hvilket også garanterer en længere livslængde. Brug gerne grydelapper til Rotisser-pandens håndtag da disse kan blive varme. Produktserien Hard Face er perfekt at bruge til den daglige madlavning. Panden fungerer på alle komfurer men fremfor alt på keramiske komfurer. Panden er let at rengøre og tåler opvaskemaskine. Hard Face findes også med Non-Overheatable teknologien (NOH) som ikke kan overophedes og fungerer optimalt på induktion. NOH-panderne har endda den stærke HardTec Superior nonstick-belægning.

PLEJERÅD 

Skyl gerne panden første gang du skal bruge den. Hackmans Rotisser, Hard Face og All Steel tåler opvaskemaskine men holder længere hvis de vaskes i hånden. Panden tåler endda at du bruger køkkenredskaber i metal på den, men undvig at bruge spidse ting. For at ikke skade belægningen skal du undgå at overophede en tomt pande eller gryde som ikke har egenskaberne som NOH-teknologien har. Inden du begynder at lave mad kan du hælde lidt fedt, olie eller en spiseske vand i for at se hvornår panden er varm uanset pande. Kasseroller i blankt rustfri stål beholdes glinsende hvis du tørrer den af i hånden efter opvask. 

Hackman producerer også traditionelle støbejernsgryder og pander som findes i serien Brasserie. Gryden i støbejern bliver kun bedre med årene jo mere de bruges og fungerer på alle komfurer. Støbejern tåler dog ikke opvaskemaskine og skal vaskes i hånden med varmt vand og brug milde opvaskebørster og undvig ståluld. Brug helst køkkenredskaber som er lavet af silikone, træ eller nylon i gryden. Brasserie pander og gryder er forstegte hvilket gør at de kan bruges med det samme. Panderne i støbejern har også flotte håndtag i træ som beskytter imod varme. 

BESTIK TIL ALLE SITUATIONER

Hackman tilbyder flere klassiske og elegante bestikserier som du finder her på KitchenTime. Carelia er et klassiskt bestik som fungerer godt til både hverdag og fest. Bestikket er lavet i rustfri stål og designet af designeren Bertel Gardberg som er kendt for sit elegante formsprog. 
Savonia er en anden elegant bestikfamilie som ligger perfekt i hånden. Savonia bestik blev designet i 60'erne af den internationelt kendte designer Adolf Babel og er en designklassiker med tidløs design af en høj kvalitet.