Hurom

Hurom

Hurom laver måske verdens bedste slowjuicere. Hurom slowjuicer arbejder på lave omgangstal i to trin. Først knuses ingredienserne og derefter presses de forsigtigt af en fin si. Denne måde at fremstille juice af frugt og grøntsager giver en bedre juice end i en saftcentrifuge, desuden udvinder en slow juicer ca 30% mere juice. Takket være den forsigtige process bevares vitaminer, enzymer og andre næringsemner bedre. Juicen bliver også friskere og holder sig bedre end juice som laves i en normal juicepresser. 

HUROMS GRUNDLÆGGER

Kim Youngki er Huroms stifter. Hurom skaber teknologier og produkter for at forenkle hverdagen for mennesker og for at forbedre deres sundhed. Med deres slow juicers og deres andre helbredsbevidste køkkenapparater vil de bidrage til at folk bliver sundere. Kim Youngkis grund-idé var at han ville bidrage og give folk adgang til bedst mulige næringer som kan udvindes fra grøntsager og frugt, hvilket i sin tur bidrager til at mennesker kan leve et sundere og gladere liv.

HUROMS VÆRDIER

Navnet Hurom opstod fra ordene ”human” og ”ii-rom”, hvilket er et koreansk ord som står for ”benefit”. Hurom står derfor for ”Giving benefit to the people”, hvilket de vil gøre gennem deres produkter. Hurom anser at den mad man kan stole mest på er den som er hjemmelavet, både fordi at du ved hvad den indeholder og fordi at du ved hvilken måde den er lavet på. Selskabet stræber efter at blive et varemærke som forbindes med sundhed og som globalt arbejder for at skabe sundhedsbevidste køkkenprodukter som inspirerer mennesker til at lave nyttigt mad, hvilket på lang sigt bidrager til at forbedre helbredet hos mennesker verden rundt.

HISTORIE

1979 blev etableret som Panjung Manufacture hvor elektroniske dele og køkkenapparater blev produceret. I år 1996 ændrede selskabet navn til Donga Industry Co og søgte patent på deres grønne elektriske juicer. I 1998 udviklede Hurom deres elektriske grønne juicer ”Oscar all-around green juicer”. I 2001 blev Hurom tildelt en bronzemedalje ved 2001 års ”Korea Patent Technology Fair” af Korea Chamber of Commerce. Selskabet har efter det modtaget flere prestigefyldte priser, blandt andet blev de tildelt Guldmedalje ved Seoul International Exhibition i 2004. De er endda blevet certificeret med ”World Class Korean Product”. 

JUICE- BOOST DIT HELBRED

Grøntsager og frugt indeholder både mineraler, vitaminer, kostfiber, enzymer og fytokemikalier. Fytokemikalier kan f.eks. modvirke aldersrelaterede sygdomme så som cancer og vi behøver vitaminer, mineraler med mere for at have det godt og være sunde. En universitetsstudie på college London kørte i 13 år hvor 60 000 mennesker blev overvåget, og studiet kom med spændende resultater. Studiet viste at hvis man spiser mere end syv tallerkener frugt og grøntsager kan man drastiskt reducere mange forskellige faktorer som øger risikoen for diverse sygdomme: At spise syv tallerkener frugt hver dag er ikke det letteste, men ved at drikke juice kan du nemt få den samme næring. Hurom mener at et glas juice fra deres slow juicer kan give lige så mange vitaminer og lige så meget næring som syv tallerkener frugt og grøntsager. Ved at drikke frugt og grøntsager i form af hjemmepresset juice istedet for at spise dem som de er kan næringsoptaget forbedres hele fire gange!