Jamie Oliver

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Der er ikke mange som IKKE kender den nøgne kok Jamie Oliver. Han har med sin charme og passion for mad fanget de flestes opmærksomhed. Udover at være på TV i en række forskellige programmer driver han et antal resteauranter og har forfattet en række kogebøger. Jamie Olivers produkter er fyldt af hans funktionelle, ekovenlige og jordnære madlavningsstil. Mange af produkterne har et rustikt design og samtlige er lavet for en maksimal funktionalitet.

INSPIRATION

Jamies produkter afspejler det som han står for- viljen til at inspirere hverdagskokke til at blive kreative og have det sjovt i køkkenet! Hans kollektion indeholder alt fra vintage-inspirerede tekstiler til gode produkter og former i keramik og terracotta. Produkterne er ikke bare designet for at skulle være brugervenlige, men de er desuden utrolig flotte og rustikke. Hvis man har det rette redskab har man taget et trin i den rigtige retning mod at lykkes med sin madlavning. Jamies Tefal-kogegrej er designet til at give dig en kvalitetsfuldt madlavningsoplevelse og giver de bedste mulige resultater. Jamie Olivers produkter har alt fra redskaber til madlavning, servering, til opbevaring, og Jamies mål er at inspirere til kreativitet i køkkenet - hvilket han med sine flotte, brugervenlige og stilrene produkter virkelig gør!

OM JAMIE

Jamie Oliver er født i 1975 og er kendt som både kok, forfatter og programvært. Han har blandt andet medvirket i tv-serier om madlavning og de fleste af os kan nok kende ham fra ”Den nøgne kok”. Jamies madinteresse blev vækket i ham allerede da han var en lille dreng. Hans forældre var pub-ejere og har med sikkerhed bidraget til hans store kærlighed til madlavning. Jamie har en kokkeuddannelse fra Westminister College og har arbejdet på flere forskellige restauranter og han ejer nu en velkendt restaurantkæde ved navn ”Fifteen” og har restauranter både i Melbourne, London og Asien. 

JAMIES MADREVOLUTION

For otte år siden startede Jamie projektet ”Jamies madrevolution”. Jamie så at brittere spiser usundt mad, mest på grund af at de ikke har nok madlavningskundskaber og derfor vælger de hellere at købe færdigmad. Dette projekt blev en dokumentar som begyndte som en madrevolution i byen Rochester. Dokumentaren blev en stor succes. Jamie beskriver selv madrevolutionen sådan:

”Foremålet med mit projekt er at skabe sundhed og velstand for alle, ved at give dem adgang til den rigtige information og uddannelse om mad, ved at gøre folk bevidste om dette, og ved at forsøge at få industrier og regeringer til at gøre det rigtige for at skabe en sundere og gladere verden.”

Med adgang til god og fersk mad i kombination med grundlæggende madlavningskundskaber findes der en drivkraft til at kunne forandre liv. Dette projekt har vokset og foregår mest i Storbritanien, USA og Australien og har mulighed for at revolutionere menneskers indstilling til madlavning, og forandringen mod sundere madlavningsvaner verden over.