Velkendte varemærker fra K-L som producerer kvalitets køkkenprodukter

Her finder du kendte varemærker fra K-L som producerer alle typer af kvalitets køkkenprodukter i en blanding af større og mindre sortiment. Et af verdens største mærker i glaskunst er svenske Kosta Boda som har eksisteret siden 1742. I sortimentet findes der glas i alle former, skåle, fad, vaser og lysestager som kendetegnes af at både være farvestærk og stikker ud gennem udformningen som udforsker glasets muligheder med hjælp af både ny og klassisk teknik. En anden verdensledende glasproducent er Luigi Bormioli fra Italien som har fundes siden 1946 og producerer elegante og stilrene glas af høj kvalitet på traditionelt vis. LSA International er også en producent af kvalitets, mundpustede glas. 

Flere varemærker har specialiceret sig på specifikke produktkategorier til køkkenet som stikker sig ud på sit område. Et mærke som laver køkkenprodukter i silikone som både gør bagning og madlavningen letter da det er let at vaske og tåler høj varme er spanske Lékué som tilbyder produkter som bageforme og køkkenværktøj i legesyg design. Laguiole har produceret bestik siden 1800-talet, endda også knive og vintilbehør i meget god kvalitet og som ofte er håndlavet. Linum har et bredt udvalg af kvalitetstekstiler til hjemmet i naturmateriale som forklæder, køkkenhåndklæder og grydevanter.
Landmann er et selskab som producerer griller og er en af de største på sit område af gasgriller, kulgriller og grilltilbehør til at få maden perfekt grillet. Og Lotus Grill er kendt for sine populære røgfrie trækulsgriller i flot design som er perfekte til at eksempelvis kunne grille på balkonen.