Kärcher

Populære produkter

Skrabeliste X2st 280mm

Kärcher

Skrabeliste X2st 280mm

129 kr
Oplader til Vinduesvasker

Kärcher

Oplader til Vinduesvasker

159 kr
Filterpatron alla Kärcher grov

Kärcher

Filterpatron alla Kärcher grov

179 kr
Sugemundstykke Smalt 170 mm

Kärcher

Sugemundstykke Smalt 170 mm

179 kr
Universal Rengøringsmed. RM536

Kärcher

Universal Rengøringsmed. RM536

119 kr
Microfiberruller 2ST Till FC5

Kärcher

Microfiberruller 2ST Till FC5

279 kr
Planfilter til WD4/5/6

Kärcher

Planfilter til WD4/5/6

239 kr

Kärcher

Kärcher blev grundlagt i 1935 af Alfred Kärcher og er en tysk producent af rengøringsprodukter. Kärcher udvikler opfindelsesrige rengøringsudrustning både til privat og professionel brug og er en førende producent indenfor sit område. Kärcher producerer rengøringssystemer og produkter som blandt andet dampvask, vinduesvask, støvesugere og højtryksrensere.  Kärcher dampvask er perfekt for effektiv hverdagsrengøring og med Kärchers batteridrevne vindueskraber med sugefunktion kan du vaske dine vinduer, spejle og toiletklinker uden at efterlade render.

KÄRCHERS VISION
Kärcher vil gerne gøre en forskel i deres kunders liv og hverdag ved at tilbyde effektive løsninger når det kommer til vandhåndtering og rengøring.

HISTORIE
Det hele begyndte med en opfinder og entreprenør ved navn Alfred Kärcher. Alfred var en ambitiøs mand med et stærkt "drive". Alfred har en uddannelse fra Stuttgarts tekniske universitet og begyndte sin karriere på sin fars selskab. Omkring ti år senere startede han sit eget selskab til at kunne fremstille og sælge sine egne produkter som var indenfor genren varmeteknik. En af Alfreds tidligere produkter var ”Kärchers saltbadspande” som blev brugt til opvarmning af metaller og stål. I starten engagerede Kärcher sig mere for omfattende produkter til selskaber og industri, men efter anden verdenskrig begyndte Kärcher mere og mere at rette sig ind mod produkter til hverdagsbrug så som kakkelovne og komfurer.

I 1950 trådte Kärcher ind på markedet med rengøringsprodukter da han lancerede den aller første varmvandsvasker med navnet Dampvask DS 350. Den konstruktion som blev brugt til denne vandvask bruges stadig ved produktion af produkter idag. Ved Kärchers død i 1959 overtog hans kone selskabet og hun sad i styrelsen for selskabet i over 20 år. Det var under denne tid Kärcher blev en global succes. Idag er det deres børn som har ansvaret for Kärcher. I 2015 solgte Kärcher 12,9 millioner maskiner og selskabet havde over 11000 ansatte i over 60 forskellige lande. Dette giver en indikation om hvor stort Kärcher faktiskt er idag og 2015 var et rekordår for Kärcher.

SAMFUNDSANSVAR
Kärcher værner om samfundet og har et kulturelt sponsorprogram hvor de hjælper med at genopbygge kulturelle monumenter som er blevet ødelagte eller trænger til en kærlig hånd. De har foreksempel støttet projektet hvor man skulle bygge Katedralen i Aachen op. De giver endda teknisk støtte til SOS-børnebyer og har endda et samarbejde med Global Nature Fund. Kärcher ved at de er en stor aktør på markedet og i verden og vil derfor bidrage til at gøre en forskel og giver tilbage til samfundet, hvilket vi synes er en meget sundt og en god indstilling.