Varemærker O-R med populære og klassiske køkkenprodukter

Her har vi velkendte varemærker som tilbyder alt til dit køkken. Blandt nogle kendte varemærker som Rörstrand som siden 1726 har lavet kvalitets porcelæn som serviser, tallerkner og krus i elegant, tidløs design som kan gå i arv i generationer. Rosenthal fra Tyskland er et andet velkendt varemærke som har et bredt sortiment af højkvalitets glas og porcelæn i klassisk og stilren design såsom madserviser, tallerkner, kopper og glas. Her findes også det svenske Orrefors som siden 1898 producerer brugsglas og kunstglas i krystal i elegant og tidløs design. Her på KitchenTime finder du alt fra vinglas til karaffer og skåle. Til servering findes også Robert Welch som tilbyder et bredt sortiment af bestik og bestiksæt af meget høj kvalitet i tidløs design.

Du finder et stort sortiment af praktiske og højkvalitets produkter til dit køkken i stilren og unik design fra danske Rosendahl. Tyske Rösle tilbyder forskellige køkkenredskaber i godt rustfri stål. Leder du efter klassiske støbejernsprodukter af højste kvalitet findes det her fra svenske Ronneby Bruk som laver blandt andet gryder og stegepander i støbejern som passer i alle køkkener og på alle komfurer i generationer.
Flere kendte varemærker som producerer et bredt sortiment af funktionelle og gode køkkensartikler og hjemmeelektronik som gør køkkenarbejdet nemmere er OBH Nordica og Philips som tilbyder alt fra køkkenmaskiner og stegepander til kaffebryggere og mixere. Andre mærker som fremstiller køkkenelektronik i stilren design er Russel Hobbs og Princess.