Riedel

Populære produkter

Viser 40 af 160 artikler

Riedel

Riedel er synonymet for høj kvalitet blandt vinelskere hele verden over. Af mange anses Riedels vinglas for at være verdens bedste. Når familien Riedel i år 1756 begyndte sin glasproducering var de blandt de første i verden til at opdage forbindelsen imellem glassets form og smagen på vinen.

PINOT NOIR-ELSKERE
Arbejdet med at producere dagens karakteristiske glas begyndtes af Pinot Noir-elskeren Claus J. Riedel for over 50 år siden. Han skabte glas hvor duft- og smagsaromaerne kunne komme til sin fulde ret. I 1958 kom det første Bourgogne/Pinot Noir-glas og revolutionerede hele markedet. Glasset indgår nu i MoMas, Museum of Modern Art i New York, som en permanent samling.

VINGLAS TIL ALLE DRUER
Riedal har både vinglas mere passende for vinentuisiasterne og vinglas mere passende til de øvrige vindrikkere. Stadig den dag idag ligger fokuset på fremstilling af glasset på at fremhæve det bedste i vinen og Riedel fremstiller derfor vinglas til enhver drue. Udover et stort antal rødvinsglas og hvidvinsglas har de også forskellige modeller til glas til sprut i Riedels sortiment. Vi på KitchenTime glæder os over at kunne tilbyde et bredt udvalg produkter fra Riedel. Skulle der alligevel være en model du synes vi mangler kan vi hjælpe dig med at bestille dem hjem. 

FORMENS BETYDELSE

Længden på vinglassets hals og fodens bredde er faktisk en vigtig del af vinglassets design. Det er vigtigt at man vælger det rette glas til den rette vin og at glasset får det bedste ud af vinen. Vinglasset skal bibeholde vinens kvalitet og aroma fra glas til forbrug. Glassets strruktur kan påvirke følelsen af vinen, om den føles mere vandet eller fyldig, kan smagen blive påvirket af vinglassets form. 

FINDES DER ET ALLROUND-VINGLAS?

Der findes to forskellige vinglas som er ekstra mangesidede som gør dem til bedst til både rød og hvid vin. En af disse vinglas er OUVERTURE Magnum og det andet er Riesling Grand Cru. Vinens form spiller dog stor rolle for smagsoplevelsen og derfor bør du tilpasse dit vinglasbrug efter dit vin.