Alt til køkkenet fra kendte varemærker som starter med S hos KitchenTime

Hos os på KitchenTime finder du alt til dit køkken blandt kendte varemærker på områder som madlavning, servering og indredning til køkkenet. I sortimentet findes alt fra stegepander, gryder og fonduesæt til saltbøsser og peberkværne i tidløs, stilren design. Vi har også Staub som er et verdenskendt franskt selskab der fremstiller højkvalitets produkter i først og fremmest støbejern og keramik. Produkterne findes i mange attraktive farver og kombinerer traditionel fransk stil med moderne design. I støbejern findes gryder, pander og kasseroller og i keramik findes tærteforme, ovnforme og serveringsskåle som alle er meget funktionelle og brugervenlige.
Et varemærke som laver smukke produkter i metal af højeste kvalitet i elegant og tidløs design er Skultuna som blev grundlagt i 1607 af Kong Carl Gustav IX af Sverige. Hos os på KitchenTime finder du i sortimentet, flotte skåle, lysestager og bakker. 

Er du ude efter køkkenmaskiner som gør madlavningen og køkkenarbejdet lettere, finder du her Severin som er en af Europas største fremstillere af elektriske husholdsmaskiner af høj kvalitet med klassisk design. Også Sharp har et bredt sortiment af husholdsprodukter og Smeg som byder på køkkenprodukter i en meget elegant og flot design. I sortimentet fra disse varemærker finder du køkkenprodukter som citruspressere, kaffekværne, elkogere, køkkenassistenter og brødristere.