SATAKE

Satake producerer japanske knive i forskellige modeller. De japanske knive er lavet i hårdere stål, hvilket gør at de kan slibes stejlere og dermed blive skarpere. Satake producerer de kendte modeller Houcho, No Vac og Damaskus, samt knivslibere og andre køkkenprodukter. Satake er specialiseret i fremstilling af køkkenredskaber af høj kvalitet. Selskabet blev grundlagt i 1947 og har siden starten udviklet og produceret knive hvor fokus ligger på at sælge til japanske varehuse.

Populære produkter

Knivrulle med 4 stk Satake Professionel knive (SKRULLE4N, SP800037, SP800075, SP802673, SP802680)

Satake

Knivrulle med 4 stk Satake Professionel knive (SKRULLE4N, SP800037, SP800075, SP802673, SP802680)

2 139 kr
Kuro Knivsæt 2 dele

Satake

Kuro Knivsæt 2 dele

1 349 kr
Mortel Støbejern Ø 15 cm

Satake

Mortel Støbejern Ø 15 cm

269 kr
Digital husholdstermometer

Satake

Digital husholdstermometer

189 kr
Keramiskt Strygestål 24 cm

Satake

Keramiskt Strygestål 24 cm

359 kr
Vådsliber kombo 1000/3000 korn

Satake

Vådsliber kombo 1000/3000 korn

499 kr
Knivmagnet Eg 50 cm

Satake

Knivmagnet Eg 50 cm

509 kr
Saltsten 30x20x3 Med holder

Satake

Saltsten 30x20x3 Med holder

229 kr
Sashimi 21 cm magnolia

Satake

Sashimi 21 cm magnolia

359 kr
Brødkniv 24 cm magnoliahåndtag

Satake

Brødkniv 24 cm magnoliahåndtag

249 kr
Satake hvæssesten 240 grit

Satake

Satake hvæssesten 240 grit

359 kr
Satake hvæssesten 3000 grit

Satake

Satake hvæssesten 3000 grit

489 kr
Støbejernsgryde 2,7 L, Ø 24 cm

Satake

Støbejernsgryde 2,7 L, Ø 24 cm

299 kr
Tekande Kawasaki, grøn, 1 l

Satake

Tekande Kawasaki, grøn, 1 l

399 kr
Mocka Forklæde XL/L

Satake

Mocka Forklæde XL/L

1 429 kr
Tekande Nagano, 1,2 l

Satake

Tekande Nagano, 1,2 l

449 kr
Tekande Kawasaki i støbejern 1 l med si Gul

Satake

Tekande Kawasaki i støbejern 1 l med si Gul

499 kr
Houcho Filetkniv flex 17 cm

Satake

Houcho Filetkniv flex 17 cm

389 kr
Satake Pro Knivsæt 2 dele

Satake

Satake Pro Knivsæt 2 dele

1 149 kr
Bordskåner Ono, 14 cm

Satake

Bordskåner Ono, 14 cm

70 kr
Satake hvæssesten 13 000 grit

Satake

Satake hvæssesten 13 000 grit

999 kr
Knivliste Eg 35x6 cm

Satake

Knivliste Eg 35x6 cm

639 kr
Knivsæt skrællekniv & santoku i balsabox

Satake

Knivsæt skrællekniv & santoku i balsabox

429 kr
Tekande Chiba, rød, 0,75 l

Satake

Tekande Chiba, rød, 0,75 l

429 kr
Kødkniv 17 cm magnolia

Satake

Kødkniv 17 cm magnolia

359 kr
No Vac Kødkniv 21 cm træhåndtag

Satake

No Vac Kødkniv 21 cm træhåndtag

409 kr
Satake Pro, Kokkekniv, 21 cm

Satake

Satake Pro, Kokkekniv, 21 cm

749 kr
Støbejernsgryde 1,8 L, Ø 21 cm

Satake

Støbejernsgryde 1,8 L, Ø 21 cm

349 kr
Knivsæt i balsabox

Satake

Knivsæt i balsabox

699 kr
Grovstrimler Pasta Bronze

Satake

Grovstrimler Pasta Bronze

80 kr
Satake hvæssesten 120 grit

Satake

Satake hvæssesten 120 grit

319 kr
Finstrimler Juliennejern Sølv

Satake

Finstrimler Juliennejern Sølv

63 kr
Houcho Hakata Santoku 17 cm

Satake

Houcho Hakata Santoku 17 cm

389 kr
Petty 12 cm magnoliahåndtag

Satake

Petty 12 cm magnoliahåndtag

209 kr
Allroundkniv 17 cm plasthåndtag

Satake

Allroundkniv 17 cm plasthåndtag

249 kr
Knivmagnet Bøg 50 cm

Satake

Knivmagnet Bøg 50 cm

509 kr

Viser 40 af 74 artikler

SATAKE

JAPANSKE VS EUROPÆISKE KNIVE

Man plejer at dele knive op i japanske knive og europæiske knive. Hos os på Kitchentime sælger vi både japanske og europæiske knive. Det som er forskellen på de japanske knive og de europæiske er bladet og knivæg(den skarpe kant). Japanske knive har et tyndere æg hvilket giver et lille og fint snit. De europæiske har tykkere blad og europæiske knive har en vinkel på ca 20 graders i modsætningen til de japanske knive som har ca 10-15 graders vinkel.

HVILKEN KNIV BØR DU VÆLGE?

Du bør vælge en kniv som passer dine behov, den skal endda føles god i hånden og knivens vægt skal passe dig. Hvor meget og hvilken type mad du laver kan afgøre hvilken type kniv du bør vælge. En kok som bruger kniven hver dag kan få hård hud i hænderne af for smalle knive, samtidigt passer en smal kniv fint til den som bruger omkring 20-30 minutter på madlavning per dag.