Severin

Populære produkter

Viser 40 af 215 artikler

Severin

Severin er en af Europas største producenter af elektriske husholdsapparater. Selskaber blev grundlagt i år 1892 og har base i Sundern i Tyskland. Mærket Severin står for førsteklasse produkter med høj kvalitetsstandard siden 120 år tilbage. Det som begyndte med en lille smed i Sundern i 1892 regnes i dag til at være en af de mest anerkendte mellemstore selskab i Tyskland. Cirka 2 600 Severin-medarbejdere producerer innovative elapparater med god prisværdi til det internationelle marked. Severin – Selskabet med traditioner og et stærkt varemærkesimage. Severin udvikler, producerer og sælger højkvalitets elapparater til hjemmet så som kaffemaskiner, griller, friturer m.m og har gjort det i over 70 år. De gør livet lettere og byder på en bedre livsstil for ethvert hjem. Severin er det ukomplicerede mærke for en målbevidst generation som kan lide kvalitet og design i hjemmet. 

HISTORIE

Severins historie startede allerede i 1892. Manden bag Severin var Anton Severin og det hele begyndte med en egen workshop i form af en lille smed. Anton Severin junior ansluttede sig til firmaet i 1921 og virksomheden ekspanderede og i 1922 havde antallet af ansatte øget til 30 personer. Idéen om elektroniske apparater voksede frem og de lancerede flere lovende produkter. Severin fortsatte med at ekspandere og i 1956 producerede selskabet elektriske apparater til hele det Tyske marked. I år 2000 og op havde Severin succes på det internationelle marked og Severin Italia blev selskabets femte datterselskab i Europa, efter det også i Frankrig, Sverige, Holland og Spanien. Dette gjorde det muligt for dem at forsyne over 70 lande med elektroniske apparater.

KAFFEMASKINERNES ROLLS ROYCE

Severins PICCOLA er en af de mest kompakte og værdifulde automatiske kaffemaskiner på markedet, hvilken blev lanceret i 2013. Kaffemaskinen er af god kvalitet og optager kun en meget lidt bordplads, hvilket gør at den havner i en klasse for sig selv da de fleste kaffemaskiner sjældent er så smidige og optager en stor plads i køkkenet. 

HVILKEN KAFFEDRIKKER ER DU?

For Severin handler det om at lave den perfekte kop kaffe, gang efter gang. Uanset om kaffen så skal nydes en lørdagmorgen i stille og ro, eller om du tager den med i på vej til arbejde så skal den altid være af højeste kvalitet. Severin har udviklet mange forskellige kaffebryggere og maskiner de seneste 70 år og har skabt mange kaffebryggere og kaffemaskiner af utrolig god kvalitet. Uanset om du foretrækker en kaffe espresso, americano, med eller uden mælk så har Severin en kaffebryggere som opfylder dine behov. De har alt fra helt automatiserede kaffemaskiner, till normale kaffemaskiner,  espressomaskiner og kapselmaskiner.