Kay Bojesen

Abe, lille

Abe, lille
  • Abe, lille
  • Abe, lille
  • Abe, lille
619 kr
LÆG I KURV
Bestillingsvare, 6-10 hverdage Leveringstid
NejVi garantere ikke at din bestilling når frem før juleaften.
Gratis fragt
Returret
Hurtig Levering

  • Hver abe er unik

  • Den perfekte gave til alle situationer

  • En klassiker som følger dig hele livet

PRODUKTBESKRIVELSE

Den perfekte gave som holder hele livet, både i design og kvalitet.

Den klassiske Abe fra Kay Bojesen blev skabt allerede i 1951. En figur i træ med stor personlighed som idag er blevet et symbol for en gave som er til en helt speciel. Populær at give i fødselsdagsgave, studentergave, bryllupsgave eller dåbsgave - alle store begivenheder i livet.

En klassiker som kan følge én igennem hele livet, fra børneværelset, videre til den første lejlighed og selv til den sidste. Et elsket designikon i mange generationer.

Aben består af 31 dele som laves af limba og dyrket teak. Hver abe fremstilles i Danmark og er helt unik efter en solid designarv fra Kay Bojesen. Fokuset ligger på at bruge holdbart produceret træ fra ansvarsfuld fældning og fra plantager med gode vilkår for arbejderne i hele verden.

Præcis når den dyrkede teak er savet over får den varierende farver med indslag af mørke sprækker og render. Leverandøren er nøje med at sammensætte forskellige farvevariationer for at give en ensartet helhed. Farvevariationer er en konsekvens av de bæredygtige valg.

Abens udtryk og personlighed udvikler sig over tid da både lys og luft kan påvirke farvenuancerne i teaken. Dette giver hver abe en helt egen og unik personlighed.

DETALJER

Varemærke:Kay Bojesen
MaterialeTræ
FarveBrun
Størrelse20 cm
Type af pyntTræfigurer
Artnr:10059920 /28952166

Tilbehør

Studenthue til lille abe, blå

Kay Bojesen

Studenthue til lille abe, blå

93 kr
92 kr
Studenthue til lille abe, rød

Kay Bojesen

Studenthue til lille abe, rød

93 kr
92 kr