manufacturer logo
All Steel stegepande 28 cm -37%
  • All Steel stegepande 28 cm
  • All Steel stegepande 28 cm

All Steel stegepande 28 cm - Fiskars

588.08 kr 369 kr
stk
Vælg en variant
   Bestillingsvare
(Beregnet leveringstid 5-8 dage)
90 dages åben køb

Vinder af bruger- & slitagetesten i den svenske SVT Plus stegepandetest som blev sendt d. 29. Oktober 2015.

Hackmans populære stegepande All Steel som også ligger under varemærket Fiskars. Panden er den samme, det eneste som egentlig er anderledes er indpakningen. Fiskars All steel stegepande er en keramiskt belagt stegepande med høj præstation og holdbarhed. All Steel stegepanderne har en ny keramisk Ceratec-belægning som tåler meget højere varme end normalt belagte stegepander. Derfor fungerer det også fint at f.eks. flambere med en All Steel stegepande. Ceratec-belægningens varmeledning giver maden en rigtig fin stegeflade og den bedst mulige smagsoplevelse. 

Plejeråd: Vask altid panden inden du bruger den første gang. Lige efter du har brugt panden, så sørg for at rengør panden. Selv om stegepanden tåler opvaskemaskine, så anbefaler vi at du vasker den i hånden, da dette altid er bedre på længere sigt. 

Inden du begynder at stege: læg en smule fedt, eksempelvis rapsolie eller smør i panden, alternativt en spiseske vand. Når fedter er afbrunet alternativt at vandet har afdampet så er panden mellem varm og du kan begynde at stege. All Steel stegepander fra Fiskars holder varmen rigtig godt, så vi anbefaler at sænke varmen en anelse så snart maden begynder at koge eller blive afbrunet. 

Bunddiameter 23,3 cm. Vægt: 1,6 kg.

Bredde/diameter 28 cm
Non-stick
Materiale Rustfri stål
Induktion
Belægning Keramisk

Artnr: 10122750 / 28359346