manufacturer logo
Kartoffelskræller med håndsving

Kartoffelskræller med håndsving - Nordwik

299 kr
stk
Vælg en variant
   På lager med omgående levering!
(Beregnet leveringstid 1-3 dage)
90 dages åben køb
  • Skræl kartofler på ingen tid

  • 2 klassikere i 1 produkt

  • Forvandles til en salatslynge

Med den klassiske kartoffelskræller med håndsving fra Nordwik skræller du nemt både kartofler og rodfrugter. Du kan endda forvandle den til en praktisk salatslynge ved sætte den medfølgende kurv i. Udover at have den hjemme i dit køkken så er den også perfekt i sommerhuset!

Du kan skrælle kartofler hurtigt og nemt og slipper for at skrælle dem i hånden. Fyld bunden af beholderen med 1,5 liter koldt vand. Læg kartoflerne i, sæt låget på og drej håndtaget i cirka 1 minut, så klarer kartoffelskrælleren resten! Den klarer cirka 700 gram kartoffel eller rodfrugter ad gangen.  

For at tørre salat tager du skiven ud af bunden samt den rillede plade og erstatter disse med den medfølgende kurv. Med salatslyngen tørrer du din skyllede salat. Du kan endda bruge kurven som et dørslag.   

Nordwik Potatisskalare miljöbild

Kartoffelskrælleren er perfekt til brug ved både den daglige madlavning og til større sammenkomster for at du hurtigt og nemt kan forberede kartofler og salat. Efter brug skyller du kartoffelskrælleren under rindende vand og vasker den med normalt opvaskemiddel.

Nordwik Potatisskalare miljöbild

Produkterne fra Nordwik karakteriseres af holdbare kvalitets køkkenprodukter til nordisk madlavning i naturlige farver og tidløs design. Sortimentet består af udvalgte køkkenprodukter som er inspireret af den nordiske madkultur og som allerede er eller har potentiale til at blive rigtige køkkenklassikere. 

Opskrift på kartoffelsalat til rigtige sommermåltider:

Her finder du opskriften på en dejlig kartoffelsalat og en sommersalat som passer til forskellige sommerretter og grillmad.

Farve Grå
Diameter cm
Volume cl
Materiale ABSplast
Indgår Låg
Tåler Opvaskemaskine
Skylles under rindende vand. Kan vaskes i opvaskemaskine ved behov.
Højde cm
Bredde/diameter 21 cm
For børn

Artnr: 10129955 / 28238894