Steba

SV50 Sous Vide Cirkulator

SV50 Sous Vide Cirkulator
Kampagne
-50%
  • 10082923
  • fghfgh
1 664.26 kr
829 kr
LÆG I KURV
På lager, 1-3 dage Leveringstid
Gratis fragt
Returret
Hurtig Levering

  • For den bedste smag og oplevelse

  • Præcis temperatur op til 90 grader

  • Perfekt lavet som på din favoritrestaurant

PRODUKTBESKRIVELSE

Lav en ligeså vellavet og mør steg eller bøf som på din favoritrestaurant - hjemme i dit eget køkken!


LCD-display som viser aktuelle temperatur

Denne Sous Vide har et hylster i rustfri stål og er udrustet med et belyst LCD-display som viser den aktuelle temperatur samt timer op til 99 timer. Den er desuden mobil, hvilket er både pladsbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på ca. 45 min til 56 grader (afviger max 0,5 grader) og har en vandcirkulation på 8 liter per minut. Kan bruges i beholdere som har en dybde på mindst 15 cm.

For en præcis temperatur hele vejen igennem

At lave mad med en Sous Vide gør at maden laves med en helt nøjagtig temperatur. Du indstiller den temperatur som du ønsker at din råvare skal have, så tilberedes kødet ved den præcise temperatur hele vejen igennem. For at råvaren som du laver skal beskyttes mod vand og beholde smagen, så vakuumpakkes den. Hvis du skal tilberede kød sker det ofte efter en marinering og for at kødet skal få den herlige stegeoverflade kan du med fordel stege den i kort tid på en stegepande.
Behold både næring og smag
Tilberedningstiden bliver noget længere end ved den traditionelle madlavningen som du er vant til, men ved at råvaren vakuumpakkes beholder den næringen og smag på en unik måde - det er derfor værd at vente lidt længere!

Vi har lavet en Sous Vide-guide med en tabel til de forskellige råvare og temperaturer.
  • Kød 62-68 grader:
1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.
  • Fisk 55-58 grader: 
1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.
  • Fugl 63-65 grader: 
1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.
  • Grøntsager 80-85 grader: 

Asparges 35 minutter, kartoffel 70 minutter, rodfrugter 110 minutter.


Vil du vide mere om Sous-Vide og måske have nogle opskrifter? Så finder du det i Kitchentime Magazine ved at trykke her.

DETALJER

Varemærke:Steba
Effekt800 W
MaterialeAluminium/Rustfri stål
FarveSort
Artnr:10082923 /30658913

Tilbehør

Kampagne
Isoleringskulger til Sous-vide
-24%

Steba

Isoleringskulger til Sous-vide

288.84 kr
219 kr
Væskeblokerende pose 950 ml FVB003X

Foodsaver

Væskeblokerende pose 950 ml FVB003X

219 kr
Kampagne
Vakuumpakker S250 Premium Red/Black
-25%

SICO Kitchenware

Vakuumpakker S250 Premium Red/Black

2 023.31 kr
1 519 kr
Kampagne
Smoking Box Røgpistol
-41%

Steba

Smoking Box Røgpistol

578.40 kr
339 kr
Kogebog til Sous Vide-madlavning, Dansk

Övriga

Kogebog til Sous Vide-madlavning, Dansk

229 kr
Sous Vide-Kantine Rustfri Stål med Thermobox
-10%

Övriga

Sous Vide-Kantine Rustfri Stål med Thermobox

795.58 kr
719 kr