Cloer

Vaffeljern til Belgiske vafler

Vaffeljern til Belgiske vafler
529 kr
LÆG I KURV
Bestillingsvare, 6-10 hverdage Leveringstid
Gratis fragt
Returret
Hurtig Levering

  • Perfekt til lørdagsbrunchen!

  • Nem og god!

  • Justerbar temperatur

PRODUKTBESKRIVELSE

Luksus middag og uimodståelig desserter

Belgiske vafler kan laves på 2 forskellige måder og har uendelig mange variationer. Forskellen på vores traditionelle danske vafler som ofte spises med enten syltetøj, flødeskum eller nutella, så passer belgiske vafler godt til middagen og som forret. Et varmt tip er at servere de friske vafler med Creme Fraiche, finhakkede rødløg og rikligt med fiskerogn - en garanteret succes! Eller hvorfor ikke byde vennerne på en god brunch hvor de belgiske vafler pyntes med friske bær, is og chokoladesovs? 

Testet af os fra KitchenTime

Cloer er en tysk producent som har specialiseret sig i vaffeljern og de dominerer fuldstændig sit hjemmemarked indenfor sin kategori! Før vaffelsæsonen 2018 har vi på KitchenTime testet tre af deres mest populære storsælgere. Vi er så imponeret af resultatet og kvaliteten at vi nu satser stort på disse jern og håber at kunne hjælpe vores kunder til at vælge produkter som gør vaffeldejen bedre og at vafler smager endnu bedre end nogensinde før!

Traditionelle belgiske vafler

  • Lav vafler med et klassisk belgisk mønster
  • Til 2 vafler samtidigt
  • Trinløs temperaturregulering for maksimal varmekontrol

Jernet har det normale dybe og firkantede mønster som vi ser hos et traditionelt belgisk vaffeljern. Har 2 plader ved siden af hinanden som gør at du kan lave 2 vafler samtidigt. Det dybe mønster laver vafler med en tykkelse på ca. 1,7 cm. Jernets totale stegeflade er på 22 x 18,5 og giver godt med plads og de bedste forudsætninger for 2 perfekte vafler i klassisk forstand med den rette størrelse, mønster og tykkelse per omgang!

Højdepunkter og tips fra testpanelet

  • Har en virkelig solid konstruktion i børstet rustfri stål som virkelig ånder kvalitet! Respektabel vægt på 2,3 kg som gør at jernet står fast på bordet og føles som et meget robust produkt. 
  • Non-stick-belægningen. En helt overlegen non-stick-belægning som gjorde at vi på den letteste måde kunne tage de færdige vafler ud af vaffeljernet. Vi brugte intet smør eller olie på jernet. Bare på med dejen, vent og tag vaflerne ud! Intet satte sig fast i jernet men hele vafler blev serveret. De aller højeste karakterer herfra!
  • Hurtig og jævn stegning. Vi stillede temperaturen på ca. 4 og lod jernet komme op i temperatur. På under 5 minutter signalerede vaffeljernet at temperaturen var opnået. Stegningen gik derefter meget hurtig og vi kunne servere nye vafler med blot få minutters mellemrum! Prøv gerne forskellige temperaturer, for os fungerede en temperatur imellem 3 og 4 bedst. Over 4 føltes lidt for varmt men kan bruges hvis du ønsker en ekstra hurtig opvarmning. 
  • Vi lavede en traditionel dej til belgiske vafler, dvs med både hårdt piskede æggehvider og bagepulver. Det får så vaflen til at svulme ved kontakt med det varme jern - noget som man bør tænke på når man fylder jernet og vil undvige en oversvømning af vaffeldej!

Produktmål: Højde 9 cm, bredde 22 cm, længde 24,5 cm.

Vægt: 2,3 kg

Effekt: 930W

Ledningen kan rulles sammen og opbevares under jernet.

Har kontrollamper som viser hvornår jernet er tilsluttet samt hvornår den valgte temperatur er opnået. 


DETALJER

Varemærke:Cloer
Tåler Opvaskemaskine
MaterialeRustfri stål
FarveGrå
Effekt930 W
Artnr:10012597 /26920126