
På bildet: Støbejernsgryde 5 L, Emaljeret och skrællekniv 9cm.
x
x
Er du sikker på, du ønsker at tømme indkøbskurven?
Din nuværende varekurv vil blive tømt, hvis du vælger at gå videre med disse varer
WEEKEND DEALS! Op til 70% på populære produkter mellem torsdag - mandag. Køb nu»
Svampesæsonen er endelig kommet! Gå en rask tur i skoven, som er fuld af lækre kantareller og andre spiselige svampe. Kantareller er en lækker råvare, som vi gerne spiser enten stuvet eller stegt i smør, løg og persille. Derudover er der flere opskrifter, du kan lave med svampe, som gryderetter, risottoer og pasta, og endelig et trick, der altid virker: tørrede svampe!
På bildet: Støbejernsgryde 5 L, Emaljeret och skrællekniv 9cm.
Svampesæsonen er i fuld gang, og vi har alt til svampeplukkeren! Du skal selvfølgelig have en kurv til at bære dine svampe, en dejlig termokande med varm te eller kaffe, en børste til at vaske dine svampe og en rigtig god svampekniv til at få et godt snit! I højsæsonen i september-oktober kan du finde alt fra tragtkantareller, kantareller, Karl Johan, fåreporesvamp og smørsvampe for blot at nævne nogle få svampe. Kom ud i skoven og nyd den friske brise!
Godt at vide, når du tørrer svampe
Forlæng levetiden på dine plukkede svampe ved at tørre dem! Du kan enten vælge at tørre dem i din ovn på en bageplade eller bruge en tørreovn, også kendt som en svampetørrer. Når du bruger en svampetørrer, kan du nemt og effektivt tørre dine plukkede svampe på forskellige niveauer på samme tid. Ud over at være et råmateriale, der indeholder vitaminer og andre næringsstoffer, tilfører tørrede svampe en lækker umami til din madlavning. Tip: Opbevar svampe i glaskrukker med vakuumforseglede todelte låg, og du ved, at svampe kan holde sig op til 1 år i et tørt spisekammer.