TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Om os

Om os

Om KitchenTime

KitchenTime - en del af Nordic Nest Group

Madglæden følger os gennem hele livet - I hvert hjem og køkken findes der en interesse for funktionalitet, kvalitet og specialistprodukter som gør din hverdag nemmere og tager din madlavning til et nyt niveau. Vi har hjulpet dig siden 2013 og under 2024 blev vi en del af Nordic Nest Group - velkommen til det nye KitchenTime!

Vores ambition har altid været at dele vores kundskab og passion indenfor køkken og madlavning med hele verden. Sådan fortsætter det med at være. Vi vil bare gøre lidt bedre og lidt mere, præcis som når du skaber og deler madglæden i dit hjem.

Som kunde hos os får du altid personlig service and 100% tryghed med åbent køb i op til 30 dage.

  • Du kan vælge blandt 35 000 produkter fra mere end 267 varemærker.
  • Vi holder dagligt øje og justerer derefter vores priser for at du altid kan få dine favoritprodukter til den helt rigtige pris
  • Har du handlet hos os tidligere? Alle køb som du har købt før beholder selvfølgelig samme garantier og reklamationsretter som før.

Hos os er madglæde ikke bare personligt, det handler også om at dele de kundskaber og oplevelser med andre som der bliver til minder. Et køkken eller et spisebord hvor at tårer bliver til grin, imens at i hakker grøntsager, eller den fortrolige samtale ved spisebordet under en middag bliver til et minde for livet.

Minderne lever også videre igennem de nye kundskaber som de elskede madlavningsprodukter har givet til os i vores hjem. Måske er det den skarpe kniv, den robuste stegepande eller tallerkenen som du præsenterer din retter på.

Vi vil hjælpe dig med at skabe flere stunder med madglæde.

Du er altid mere end velkommen til ar kontakte vores kundeservice hvis der er noget du skal have hjælp til.

Org. nummer 556628-1597

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige