TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Om os/Den ansvarsfulde virksomhed
Om osDen ansvarsfulde virksomhedAffiliate

Den ansvarsfulde virksomhed

I dagens samfuld er det vigtigt at firmaer tager ansvar for sin virksomhed. Det er vigtigt derfor at det handler om vores personlige fremtid, virksomhedens fremtid og samfundet. Derfor har vi sammensat en policy for hvordan vi ser på dette.

Vi arbejder aktivt med at være en god arbejdsgiver og med at følge arbejdslove og –regler som findes i Danmark. Arbejdspladsen skal være sund, sikker og skal garantere personalet et godt arbejdsmiljø, fri fra såvel fysiske som sociale problemer. Vi arbejder aktivt med ligestilling, rekrytere personale baseret på kompetense og uafhængig af alder, køn eller etnisk herkomst.

Vores virksomhed er baseret på gode relationer med alle involverede. Med dette menes at vi holder os til de overenskommelser som er avtalt, samt ser til at alle ansatte kender til de love og regler som styre virksomheden.

Som et ansvarsfuldt firma agerer vi etisk korrekt. Vi kommunikerer ærligt og oprigtigt både internt og externt. Med det menes også at vi er lydhør og at vi ønsker en åben og ærlig dialog med kunder, leverandører, personale og andre involverede for at komme frem til en fælles løsning når situationen kræver det.

Spørgsmål omkring miljø er meget vigtige og vi støtter et holdbart samfund gennem forskellige initiativer at minimere miljøpåvirkningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige