TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Bagning/Pizzabagning/Pizzaspader

Pizzaspader

I denne kategori finder du flere forskellige varianter af pizza- og bagespader!
14 resultater sorteret efter
Pizzasten og pizzaspade 30x38 cm - Sten-birk - Eppicotispai
Eppicotispai

Pizzasten og pizzaspade 30x38 cm, Sten-birk

449 kr.645 kr.
På lager
KAMPAGNER

Mere om Pizzaspader

Her hos os på Kitchentime, kan du finde de bedste brød- og pizzaspader i den allerbedste kvalitet. Vi tilbyder produkter fra flere kendte mærker som Eva Solo, Funktion og Big Green Egg, der også tilbyder forskellige typer af bagesten.

Vi har pizzaspader i flere forskellige modeller, størrelser og materialer, både i rustfri stål og træ, med langt eller kort skaft. Endda pizzaspader som er lavet i rustfri stål, der har et håndtag i træ eller silikone som gør at det ikke bliver varmt ved anvendelse.

I denne kategori finder du også flere varianter af pizza- og bagespader. Med en pizzaspade kan du nemt løfte pizzaen fra bagepladen til spisebordet.Pizzaspaden er også et glimrende værktøj til brødbagning og kagebagning, og du behøver ikke at bekymre dig om at brænde dig.En bagespade bruges til at tage bagt brød ud af ovnen og var et meget almindeligt værktøj i gamle dage, da vi bagte meget brød i hjemmet.

Med en praktisk pizzaspade slipper du for at være bange for at pizzaen skal gå i stykker når du løfter den fra bagestenen eller pladen til tallerkenen. Med en pizzaspade kan du enkelt løfte den ubagte pizza fra bagebordet eller køkkenbænken til ovnen uden at toppingen falder af. Pizzaspaden er også et udmærket værktøj ved brødbagningen og til kager og gør at du slipper for at brænde dig.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige