TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Byd ind sommeren 10-50% rabat på næsten alt | 2:08:11:03

Belysning/Lamper

Lamper

Her finder du et bredt sortiment af belysning & lamper som kan lyse dit hjem op!
Loftslamper & pendlerLysekronerPlafonderBordlamperPortabel belysningVindueslamperSpotlightsPetroleums- & olielamperLyskæder & dekorationsbelysningVæglamper
2117 resultater sorteret efter
Hubble væglampe - Børstet messing - Globen Lighting
Globen Lighting

Hubble væglampe, Børstet messing

344 kr.525 kr.
På lager
KAMPAGNER
1
...
59
Side 1 af 59

Mere om Lamper

Her finder du også belysning som du bruger udendørs og lyser din indkørsel, have eller grund op. For dig som vil have en lampe til alle situationer kan vi anbefale en lampe med dæmpbar-funktion så du nemt kan justere lampen efter den lysstyrke som du vil have til situationen. De aller fleste af os har også en sengelampe ved natbordet og sengelampen bliver meget brugbar blandt andet ved læsning inden sovetid, og selv når du vågner for at du skal kunne navigere dig rundt om morgenen. Uanset hvilken type af lampe du er ude efter så findes der en lampe til alle smage her hos os på KitchenTime!

Måske er det på tide at opdatere køkkenet og resten af hjemmet med stemningsfuld belysning? Her kan du blandt andet finde designlamper fra populære varemærker som Design House Stockholm, Markslöjd og Normann Copenhagen til både køkken og hjem. Vi har lamper til alle stedet og stile. Her findes både dekorationsbelysning som giver en lidt svagere  og hyggelig belysning og lamper som giver dig en god styrke ved læsning eller andre aktiviteter som kræver en stærkere belysning. Hos os finder du indendørsbelysning som gulv- og taglamper, væglamper, vindueslamper og bordlamper.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige