TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET
GRATIS FRAGT OVER 499 KR
En saltsten giver dine grøntsager en perfekt saltsmag inden de skal tilberedes. Hvis du skal grille kan du bruge saltstenen som et fad imens grillen bliver varm. Du kan endda servere færdiggrillede grøntsagsspyd på saltstenen for at få en god smag af salt.
Du har blot brug for valgfrie grøntsager. Her er der valgt asparges, squash, tomater og broccoli men det er helt fint at vælge lige præcis det du bedst kan lide. For eksempel hele majskolber, champignon, paprika osv.
Denne klassiske italienske forret er perfekt at servere på saltsten.
Du behøver:
Sådan gør du: Skær tomater i skiver og mozzarella i nogenlunde tykke skiver, cirka 0,5-1 cm tykke. Læg skiverne på saltstenen. Dekorer dem med frisk basilikum og krydre dem med peber. Hæld en smule balsamico på toppen og nyd det direkte fra saltstenen. Mums!
Laks ligger de fleste danskere nært og spises ofte i de fleste hjem. Der findes massevis af forskellige måder at lave laks på og dette er sikkert en af anledningerne til hvorfor den er så værdsat. Sushilaks er dukket op og ser det mere og mere i butikkerne og det er en laksetype som kan spises r å.
Du behøver:
Sådan gør du: Skær laksen i tynde skiver (cirka 0,5 cm) og lad skiverne ligge på saltstenen i nogle minutter. Det er nok at laksen ligger på den ene side for at få en smule saltet smag. Laksen kan spises som den er men det er endnu bedre at flambere laksen en smule. Dette kan du gøre direkte på saltstenen da den kan klare de høje temperaturer. Dog er det godt hvis man holder flammen i bevægelse over saltstenen da den ellers kan riskere at sprække.
Tip! Server den flamberede og rå laks med gode sovse og valgfrit tilbehør. Alternativ sushiris og grøntsager.
En eventuelt uberørt smagskombination er melon og salt. Med saltstenen får melonen en perfekt strejf af salt og det er endda en flot måde at servere melonen på. Mums!
Tip! Lav små snitter af vandmelonen, fetaost og mynteblad eller basilikum og server det på saltstenen. Perfekt smagskombination!
Melinda Rosinski, Kostvetarn