TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Køkkenapparater/Brødristere

Brødristere

Her finder du alle vores smarte brødristere!
43 resultater sorteret efter  
Popularitet
Classic Flat brødrister - Sort - OBH Nordica
OBH Nordica

Classic Flat brødrister, Sort

248 kr.529,95 kr.
På lager
12
Side 1 af 2

Mere om Brødristere

Der er ikke noget som daggammelt brød, der efter en tur i brødristeren vækker minder om frisk hjemmebag. Det er de små glæder her i livet, man skal værdsætte: smørret, der hurtigt smelter ned i krummen, og en skive ost eller syltetøj, der udgør det for hverdagens gourmetoplevelse. Og den eneste tilberedning, der skal til, er at trykke på startknappen, og så har du et lækkert stykke brød få minutter senere.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af flotte brødristere, der ikke kun giver en sprød skorpe, men også står skarpt i designet. Når hele familien samles ved morgenbordet, kan der være travlhed om brødristeren, og derfor kan det være en god idé at købe en brødrister med plads til hele 4 skiver ad gangen. På den måde sikrer du dig, at der ikke er nogen i familien, der tager i skole eller på arbejde på tom mave. Vi har både de helt simple brødristere, der klarer 1-2 skiver brød til den lille sult, og et stort udvalg af flotte farver fra Dualit, der spænder over alt fra den klassiske stålfarve til en lækker cremet udgave til det lyse køkken. Flere af brødristerne har en optøningsfunktion, der giver mulighed for at hive skiveskåret brød direkte op af fryseren, så man opnår en længere holdbarhed.

En brødrister kan fås i mange farver, former og størrelser, men du kan sågar også riste helt specielle typer brød på flere af modellerne. For eksempel har brødristeren fra Hamilton Beach ekstra brede rum, så der er plads til en overskåret bagel eller tykkere skiver brød. Uanset om du stiller specifikke krav eller ej, finder du helt sikkert en brødrister, der falder i din smag, når du besøger vores webshop.

Hos KitchenTime tilbyder vi bl.a. et stort udvalg af brødristere. Vores webshop giver dig et hurtigt overblik over de mange valgmuligheder, og vi sender dine varer lynhurtigt, så du snart kan nyde duften af ristet brød.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige