TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Elkedler

En el-kedel er den smarteste måde at koge vand på!
60 resultater sorteret efter
Perfect Temperature KT200 vandkoger - Mat sort - Ninja
Ninja

Perfect Temperature KT200 vandkoger, Mat sort

1.099 kr.
På lager
12
Side 1 af 2

Mere om Elkedler

De findes næsten i ethvert hjem og de udfører en vigtig opgave. Vi har flere forskellige modeller så du kan gå på opdagelse og finde den der kan opfylde dine behov og den du syntes er pænest.

Når vandet skal bringes i kog, foregår det altid på den samme måde: varme tilføres, vandet varmes op og når det gennemsnitlige kogepunkt ved 100 °C. Det er der ikke meget magi over. Når det kommer til valget af elkedel, er det imidlertid vigtigt at vælge den helt rette model, for der er så meget mere til en elkedel end blot opvarmning af vand. Det kan være, at vandet skal varmes op til en specifik temperatur, for eksempel når der skal brygges en kande grøn te ved 80 °C. Du kan også vælge mellem elkedler, hvor temperaturen indstilles før kogningen, eller måske skal du prøve den helt specielle elkedel til tebrygning fra OBH Nordica.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af elkedler, der passer til enhver pengepung og indretning. Hvis du er på udkig efter designklassikere, har vi flere elkedler fra KitchenAid, der udover en hurtig kogning og lang garanti sikrer, at stilen i køkkenet holder en lige så høj standard som madlavningen. Hvis der er behov for en lille elkedel til tekøkkenet eller sommerhuset, finder du flere størrelser, der passer perfekt ind i det mindre køkken.

Elkedler er en hurtig og energieffektiv måde at opvarme vand i forhold til en gryde på komfuret, og med flere flotte designs kan der næsten ikke være nogen tvivl om, at du finder det perfekte alternativ i vores webshop.

Hos KitchenTime har vi altid et stort udvalg af elkedler, og webshoppen giver et overskueligt overblik over det velassorterede udvalg inden for køkkenudstyr. Du får tilmed leveret dine varer hurtigt og nemt, så bestil trygt dine varer allerede i dag.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige