TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Køkkenapparater/Stavblendere

Stavblendere

Hos os finder du et stort udvalg af stavblendere til både de store og små opgaver i køkkenet fra bl.a. Kenwood, Bamix og Dualit. Hurtig levering!
30 resultater sorteret efter  
Popularitet
200 Professional stavblender - Hvid - Bamix
Bamix

200 Professional stavblender, Hvid

2.177 kr.
På lager

Mere om Stavblendere

En stavblender er et fantastisk redskab at have ved hånden da den kan bruges til mange forskellige opgaver i køkkenet! Vi har mange forskellige modeller fra mange forskellige mærker! 

En god stavblender er en uundværlig del af ethvert køkken. Men det kan være svært at vælge den rette model, og specielt når vores udvalg er så stort. Vi giver dig derfor nogle tips om de forskellige muligheder En stavblender er et vigtigt redskab, når du skal lave puréer, mayonnaise eller smoothies, og der findes en lang række gode stavblendere i forskellige prisklasser, der har nogle eller alle disse funktioner. Hvis du ønsker en stavblender med flere muligheder, fås de blandt andet med piskeris, processor til at male nødder, urter og oste eller en multikniv, der kan hakke eller skære alt fra persille til at knuse isterninger.

Når du har gjort op med dig selv, hvilken stavblender samt tilbehør du ønsker, skal du beslutte dig for, hvilke opgaver den skal kunne håndtere. Hvis du ofte laver mayonnaise eller ønsker den mest cremede smoothie, skal du kigge efter en stærk motor med mange watt. Det schweiziske firma Bamix er kendt for deres elegante og ergonomiske design, men tag ikke fejl af udseendet. Maskinerne kommer med en kraftig motor, der gør madlavningen til en leg, og så er ingen nød for hård til at knække.

Hvis du er på udkig efter en praktisk basismodel, har OBH Nordica flere
prisvenlige alternativer til de store maskiner. Det tyske mærke WMF har skabt en stavblender af høj kvalitet og tilbyder mange slags tilbehør, som for eksempel mælkeskummer, minihakker og beholder. Uanset om du skal lave pesto, hummus eller en lækker flødeskumskage, finder du din stavblender her.

Hos KitchenTime har vi altid et stort udvalg af stavblendere, og i vores webshop kan du se hele vores velassorterede udvalg inden for køkkenudstyr. Vi leverer dine varer hurtigt og nemt, så køb allerede i dag.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige